PSG'de Kylian Mbappe Sakatlandı! Real Madrid Maçında...

07.03.2022 - 17:30 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 18:16

Son dakika haberleri... Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain forması giyen yıldız oyuncu Kylian Mbappe sakatlandı. İşte oyuncu hakkında son durum.

PSG'de Kylian Mbappe Sakatlandı! Real Madrid Maçında...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giyen yıldız oyuncu Kylian Mbappe'den kötü haber geldi.

Mbappe antrenmanda sakatlandı

Fransız basınında yer alan haberlere göre; yıldız oyuncunun bugünkü antrenmanda ayağına bir darbe aldığı ve sakatlandığı belirtildi. 

Real Madrid maçında...

23 yaşındaki oyuncunun yapılan son testlerinde kötü bir sonuç çıkmadığı ancak UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacakları maçta forma giyip giyemeyeceği ise maç günü belli olacak.

Mbappe, Real'i yıkmıştı

Bilindiği üzere, Fransa'daki ilk maçı PSG, Kylian Mbappe'nin 90+4. dakikada attığı golle 1-0 kazanmıştı.

Uzun süredir ismi Real Madrid ile anılan Mbappe'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon 34 maçta sahaya çıkan başarılı oyuncu 24 gol ve 17 asist kaydetti. 

Real Madrid-PSG maçı ne zaman?

Real Madrid ile PSG arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesi 9 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Saat 23.00'te başlayacak maçı Exxen TV canlı olarak yayınlayacak. 

Ramos da yok

Öte yandan, PSG teknik direktörü Mauricio Pochettino, savunma oyuncusu Sergio Ramos'un Real Marid'e karşı forma giyemeyeceğini açıkladı. Ancak kadroda yer almayan İspanyol oyuncu takımla birlikte Madrid'e gidecek. 

Senin için hazırladığımız haberler