Liverpool, Kylian Mbappe'nin Transferi İçin PSG İle Görüşüyor!

30.07.2023 - 10:21 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 10:42

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool, Paris Saint-Germain'de forma giyen Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Liverpool, Kylian Mbappe'nin Transferi İçin PSG İle Görüşüyor!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris-Saint-Germain (PSG) forması giyen, sezon öncesi Japonya ve Güney Kore'deki hazırlık turnuvasının kadrosuna alınmayan yıldız oyuncu Kylian Mbappe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Liverpool, Mbappe'yi istiyor

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un, Fransız yıldızın transferi için Paris Saint-Germain ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Haberde, İngiliz devinin Fransız yıldızı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Livakovic olmasa da yabancı kaleci!
Habere Git

Mbappe, PSG'nin yeni sözleşme teklifini kabul etmedi

Bilindiği üzere gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Kylian Mbappe, PSG'nin yeni kontrat teklifini reddetmiş ve kadro dışı kalmıştı. 

Al-Hilal'den Mbappe için PSG'ye 300 milyon Euro'luk teklif

Fransız ekibi ise 24 yaşındaki yıldızı göndermeyi ve transferden bonservis bedeli kazanmayı hedefliyor. Bunun üzerine Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al-Hilal, yıldız oyuncu için PSG'ye 300 milyon Euro'luk teklif yaptı ve Fransız temsilcisi bu teklifi kabul etti.

Mbappe, Al-Hilal'in teklifini kabul etmedi

Al-Hilal'in Kylian Mbappe'ye yıllık 700 milyon Euro teklif ettiği, İspanyol basını ise yıldız oyuncunun bu dev teklifi kabul etmediğini yazdı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş iki yıldızın peşinde!
Habere Git

Mbappe 6 ay sonra serbest kalacak

PSG'nin yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Kylian Mbappe'nin sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona eriyor. Yıldız oyuncu Ocak 2024'te serbest statüsünü kazanacak ve sezon sonu için istediği kulüple bonservissiz bir şekilde anlaşabilecek.

Mbappe, Arda Güler'in takım arkadaşı olacak

Ocak 2024'te istediği takımla görüşme hakkına kavuşacak olan Kylian Mbappe'nin, Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid ile uzun süredir görüştüğü ve söz kestiği biliniyor. 

PSG'nin 2018'de Monaco'dan 180 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Mbappe, Fransa temsilcisinde tüm kulvarlarda 260 karşılaşmada 212 gol ve 98 asiste imza atmıştı.

İlgini Çekebilir
RAMS Park’ta yıldızlar gecesi! Aslan taraftarıyla buluşuyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler