Paris Saint Germain - Nice: 2-1 (Maç Sonucu - Özet)

02.10.2022 - 00:34 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 00:51

Ligue 1'de Paris Saint Germain (PSG) ile Nice karşılaştı. Namağlup lider PSG, ünvanını korudu. Paris, maçı Messi ve Mbappe'nin golleriyle 2-1 kazandı.

Paris Saint Germain - Nice: 2-1 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Ligue 1'in 9. haftasında Paris Saint Germain (PSG) ile Nice karşı karşıya geldi. PSG, kendi evinde oynadığı maçı 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuç ile yeni sezonda namağlup olarak yoluna devam eden PSG, ligde 1. sıradaki yerini korudu. Nice ise 13. sırada kaldı. Geceye, Messi'nin golünden sonra aralarında problem olduğu iddia edilen Mbappe'nin ayakta alkışlaması damga vurdu.

PSG namağlup lider

Ligue 1'de geride kalan 9 haftada yalnızca 1 beraberlik alan Paris Saint Germain, elde ettiği 8 galibiyet ile 25 puan toplayarak 1. sırada yer aldı. Nice ise 9 maçın 2'sini kazanırken, 2 mücadelede berabere kaldı. 5 karşılaşmada mağlup olan takım, 8 puan ile ligin 13. sırasında bulundu.

Messi attı, Mbappe ayakta alkışladı

Karşılaşmanın 33. dakikasında kaleyi karşıdan gören noktada kazanılan serbest vuruşta topun başına Neymar ile Messi geçti. Neymar'ın topun üzerinden atlamasının ardından düzgün bir vuruş yapan Messi, topu ağlara göndermeyi başardı. Nice karşısında 1-0 öne geçen PSG'de Messi ile aralarının kötü olduğu iddia edilen Kylian Mbappe'nin yedek kulübesinde ayağa kalkarak takım arkadaşını alkışlaması dikkat çekti.

Nice'i yıkan Mbappe oldu

Maçın 59. dakikasında Ekitike'nin yerine oyuna dahil olan Kylian Mbappe, 47'de Laborde ile durumu 1-1'e getiren Nice'i yıktı. Mücadelenin 83. dakikasında sahneye çıkan genç süperstar, Mukiele'nin asistini değerlendirerek topu ağlara yolladı. PSG bu golle maçı 2-1 kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler