Antalyaspor, Premier Lig'den transfer yapıyor! Beşiktaş maçında...

13.08.2024 - 12:16 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 18:37

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Premier Lig'de Tottenham, Newcastle United, Crystal Palace ve Everton gibi takımlarda forma giyen Andros Townsend'i transfer ediyor

Antalyaspor, Premier Lig'den transfer yapıyor! Beşiktaş maçında...

AJANSSPOR HABER

Alex de Souza yönetiminde Süper Lig ilk hafta mücadelesinde sahasında Göztepe ile beraber kalan ve Adolfo Gaich transferini bitirme aşamasına getiren Antalyaspor, transferde gaza bastı. Kırmızı-beyazlı ekip Premier Lig yıldızını Antalya'ya getiriyor.

Townsend radarda

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yıllarca Premier Lig'de top koşturmuş Andros Townsend'i gündemine aldı.

Anlaşma sağlandı

Kırmızı-beyazlı ekibin İngiliz futbolcu ile anlaşma sağladığı ve bonservisiyle birlikte kadrosuna katacağı öğrenildi.

Beşiktaş maçı kadrosunda olacak

Luton Town ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu, bonservisiyle transfer edilecek. Bu hafta içerisinde Türkiye’ye davet edilen deneyimli futbolcunun Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçının kadrosunda olması bekleniyor.

İlk kez İngiltere dışına çıkıyor

Kariyerinde İngiltere dışında hiç forma giymeyen başarılı futbolcu, Tottenham, Leeds United ve Newcastle United gibi kulüplerin formalarını giydi. Toplamda 31.3 milyon Euro bonservis ödenen İngiliz futbolcu, 13 kez A Milli Takım formasını giyerken, 3 kez gol sevinci yaşadı. Geçen sezon Luton Town ile 31 maça çıkan Townsend, 1 gol ve 3 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler