Premier Lig yıldızlarından isyan bayrağı! "Grev yapmaya yakınız"

17.09.2024 - 16:34 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 16:42

Premier Lig yıldızlarından bir bir yoğun maç takvimine yönelik eleştiriler gelmeye devam ediyor. Son olarak Manchester City'den Rodri, oyuncuların greve yakın olduğunu açıkladı.

Premier Lig yıldızlarından isyan bayrağı! "Grev yapmaya yakınız"

AJANSSPOR - HABER

Manchester City'nin yıldız futbolcusu Manuel Akanji, yoğun maç takvimi sebebiyle 30 yaşındaki futbolu bırakabileceğini açıklamıştı. Akanji'ye Rodri ve Alisson Becker gibi yıldızlar da açıklamalarıyla dester verdi. İşte detaylar...

"30 yaşında futbolu bırakırım"

Manchester City'nin 25 yaşındaki İsviçreli futbolcusu Manuel Akanji, yoğun maç programına şu sözlerle tepki göstermişti: "FIFA ve UEFA maç programını sürekli arttırıyor. Oyuncuları da düşünmeniz gerekiyor. Sıkı çalışıyoruz belki ama biz de insanız. Bizim de bir canımız var. Bu gidişle ben de 30 yaşında futbolu bırakırım."

"Grev yapmaya yakınız"

Akanji'nin takım arkadaşı Rodri de benzer açıklamalarda bulundu ve oyuncuların grev yapabileceğinin mesajını verdi. İspanyol orta saha, "Grev yapmaya yakınız. Oyuncuların genel görüşü bu yönde. Böyle devam ederse başka seçeneğimiz kalmayacak." dedi.

"Herkes bundan bıktı"

Liverpool'un Brezilyalı kalecisi Alisson Becker de şu sözlerle maç programını eleştirmişti: "Hiç kimse oyunculara daha fazla maç ekleme konusunda ne düşündüklerini sormuyor. Belki de bizim fikrimizin bir önemi yoktur! Herkes bundan bıktı.

Senin için hazırladığımız haberler