Premier Lig ekibinden Ferdi Kadıoğlu'na resmi teklif!

06.07.2024 - 13:37 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 13:45

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig'den Brighton teklif verdi. İşte teklif detayları...

Premier Lig ekibinden Ferdi Kadıoğlu'na resmi teklif!

Türkiye A Milli Takım'daki performansı ile dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig'den teklif geldi. Brighton'ın Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye 25 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'ye Kadıoğlu için 25 milyonluk teklif

Spor X'in Fanatik'i kaynak gösterdiği habere göre Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için teklif aldı. EURO 2024'teki performansı ile dikkat çeken Kadıoğlu için Premier Lig ekibi Brighton elini çabul tuttu. Ekip, milli futbolcunun transferi için 25 milyon Euro teklif etti.

Teklif bedeli yükselebilir

Aktarılanlara göre Fenerbahçe kadrodaki yıldızları kaybetmek istemiyor. Fakat Jayden Oosterwolde ve Levent Mercan'ın transferi ile Sarı-Lacivertliler, Kadıoğlu için gelen yüksek bir teklifi kabul edebilir. Fenerbahçe, Brighton'ın teklifine henüz yanıt vermedi. Ekipte Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için verilecek karar EURO 2024 sonrasına bırakıldı. Türkiye turnuvada daha da ilerler ve Ferdi Kadıoğlu da performansını bu seviyede sürdürürse, Fenerbahçe'ye gelen 25 milyon Euro'luk teklif artabilir.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu'nun annesi konuştu: Türkiye forması giydiği için 'hain' deniliyor
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu'nun geçen sezonki performansı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu geçen sezon 51 maçta ter döktü. Milli futbolcu bu maçlarda ise 3 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler