Pote'den flaş açıklamalar! Gidiyor mu?

05.04.2017 - 13:57 | Son Güncellenme: 05.04.2017 - 13:57

AJANSSPOR ÖZEL- Adana Demirspor'un golcü oyuncusu Mickael Pote, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Pote, "Süper Lig'den resmi teklif almadım.  Adana Demirspor ile olan ilişkim bitemeyecek. Adana Demirspor taraftarı her zaman kalbimde olacak. Şu anda en beğendiğim golcü Vagner Love" ifadelerini kullandı.

İşte Pote'nin Radyospor yayınında Salim Manav'a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

'HAT-TRİCK YAPMAK ÖZEL BİR DUYGU'

"Kariyerim boyunca kendi kaleme attığım ilk goldü. Hemen maçın başında olduğu için bir şey hissetmedim. Allah'tan maçın başında oldu. Ben maçın geri döneceğini biliyordum.  Son 2 sezonda 2 tane hat-trick yaptım. Bu süreç içerisinde takımınız size bu ortamı sağlamış ki başarılı oluyorsunuz. Benim için özel bir duygu"

 'POPÜLER TARAFTAR GRUPLARINI...'

"Adana'da sıcak ve samimi taraftar grubu var. Deplasman karşılaşmalarına geliyorlar. Ben kendimi sanki Afrika'da ve o atmosferde maç oynuyor gibi görüyorum. Popüler taraftar gruplarına sahip takımları çok seviyorum"

 'KADROYU KORUMAMIZ LAZIMDI'

"Geçen sezon kadromuzda değişiklikler oldu fakat finale giden bir takım vardı. Bence çok fazla değişiklik yapmadan stabilizeyi sağlamak gerekiyordu. Hedefe ulaşamamızda bu problem vardı. Takım ortamını sağlamak gerekiyordu. Geçen sezonki takım korunup devam edilebilirdi"

'SÜPER LİG'DEN İLGİLENEN TAKIMLAR VAR FAKAT...'
"Şu anda bildiğiniz üzere Nisan ayının başındayız, bunları değerlendirmek için çok erken. Hedefim sezonu iyi bir şekilde bitirmek. Sezon sonunda bunları düşünmek için çok zamanım olacak. Süper Lig'den ilgilenen takımlar vardı fakat resmi teklif almadım. Menajerlerime ilettiğim bilgide sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceğiz şeklinde"

'GOL KRALLIĞI İÇİN KAPASİTEM VAR'

"Gol krallığı için şunları söyleyebilirim. İnat etmek, çok çalışmak ve bu kapasitede olduğumu düşünüyorum. Takım arkadaşlarımın bana çok katkısı var. Her maçta gol atamasam da gol attırmak ve takıma faydalı olmak gibi amaçlarım var"

'EN BEĞENDİĞİM GOLCÜ VAGNER LOVE'
"Süper Lig'de en beğendiğim golcü Vagner Love. Kendisini daha önceden Fransa'dan da tanıyorum. Kalitesini biliyorum. Zaten kendisi krallık yarışında şu anda ikinci sırada"

'DEMİRSPOR İLE İLİŞKİM BİTMEYECEK'
"Adana Demirspor taraftarı benim her zaman kalbimde olacak. Her zaman onları hatırlayacağım. Kariyerimin bir yerinde de olsa Adana Demirspor ile olan ilişkim bitemeyecek"

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz. 

 

Senin için hazırladığımız haberler