Jorge Jesus, Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye 4 Transfer İstedi! Portekiz...

24.03.2023 - 18:27 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 18:41

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, yeni sezon için Başkan Ali Koç'tan 4 yeni transfer istedi. Portekiz basının duyurduğu isimler...

Jorge Jesus, Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye 4 Transfer İstedi! Portekiz...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, yeni sezon anlaşması için yapılan görüşmede Sarı-Lacivertlilerden 4 transfer istediği iddia edildi. Portekiz basının yaptığı haberlere göre; Jesus, Başkan Ali Koç'a transfer bilgisi verdi. Detaylar...

Hücuma katkı transferi

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, forvet arkasına transfer istedi. Portekiz basınında yer alan habere göre, tecrübeli teknik adam ilk olarak Rafa'yı listeye ekledi. Benfica forması giyen 29 yaşındaki forvet arkası Rafa'nın sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecek. 

On Numara İçin Arrascaeta

Jorge Jesus, takıma yeni bir on numara transferi yapılmasını istedi. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Listedeki ikinci oyuncunun Giorgian de Arrascaeta olduğu iddia edildi. Flamengo forması giyen 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 14 karşılaşmada  2 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe: "Stadımızın sağlam olmadığını iddia edenler raporları paylaşsın"
Habere Git

Flamengo'dan sol kanat

Jorge Jesus, eski takımı Brezilya ekibi Flamengo'dan sol kanat oyuncusu Everton'u listesine eklediği iddia edildi. Portekizli teknik adam, listenin üçüncü sırasına aldığı 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunu Fenerbahçe'ye getirmek istiyor. Yıldız oyuncu bu sezon Brezilya Ligi'nde 16 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 1 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti.

Son isim Alman önlibero

Jesus'un listesinde yer alan dördüncü oyuncu ise Budesliga ekibi Borussia Mönchengladbach forması giyen Julian Weigl oldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için bonservis bedeli ödemeden kadroya katılması için rapor sunduğu iddia edildi. Bu sezon Bundesliga'da 20 karşılaşmada forma giyen Weigl, 1 asist yapma başarısı elde etti.

Tekrar masaya oturulacak

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç kaleci İrfan Can Eğribayat için tekrar görüşme yapılacak. Sarı-Lacivertliler, genç kalecinin bonservisini almak istiyor.  Eğribayat'ın yanı sıra Gustavo Henrique ile Ezgjan Alioski'nin kiralık anlaşmaları sezon sonunda bitecek. Kanarya'da bu isimlerle devam etme olasılığı ise görünmediği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler