"Pogba'ya hata yaptığını söyledim"

28.04.2020 - 17:23 | Son Güncellenme: 28.04.2020 - 17:26

"Pogba'ya hata yaptığını söyledim"

İtalya Seri A ekiplerinden Juventus'un simge isimlerinden Claudio Marchisio'dan ilginç bir Pogba yorumu geldi. Eski futbolcu, Pogba'ya kişisel olarak Manchester United için Juve'den ayrılmanın bir hata olduğunu ve İtalya futboluna geri dönmesi gerektiğini söylediğini ifade etti.

Şimdilerde emekli olan Marchisio, Spor Mediaset'e verdiği demeçlerde Fransız yıldız Paul Pogba hakkında konuşurken, kendisinin yıldız futbolcuya Juve'ye dönmesi için baskı yaptığını ifade etti.

"Geri dönmesi gerektiğini düşünüyorum"

Fransız futbolcuyla bire bir konuşma gerçekleştirdiğini söyleyen eski futbolcu: "Geçen yıl onunla (Pogba) özel bir etkinlikte karşılaştım. Kendisine Manchester United'a gitme kararının yanlış olduğunu ve burada kalması gerektiğini söyledim. Şimdi Juve'de işler biraz karıştı ama ben hala buraya geri dönmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Juve'nin oyunu sıçrama gösterecektir"

Claudio Marchisio: "Juventus orta sahası şu an biraz karışık. Umarım geri döner. Çünkü bu her iki taraf için de iyi olur. Pogba, Seri A ligini iyi biliyor, takımın kadro kalitesini de düşündüğümüz zaman onun gelmesiyle birlikte Juve'nin oyunu sıçrama gösterecektir."

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler