Pogba'nın menajeri United ile masada! 3 kulüp pusuda...

30.05.2021 - 16:09 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 16:12

Premier Lig'de Manchester United forması giyen Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola kulüple görüşecek. Hangi takımlar Pogba'yı transfer etmek istiyor? İşte yanıtı...

Pogba'nın menajeri United ile masada! 3 kulüp pusuda...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Paul Pogba'nın geleceğiyle ilgili belirsizlik devam ediyor. Fransız yıldız, Manchester'da kalacak mı? Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Pogba için United ile görüşecek

Ada basınında yer alan haberlere göre; Paul Pogba'nın geleceği bu hafta çözülebilir. Futbolcunun menajeri, Manchester yetkilileriyle konferans görüşmesi (zoom üstünden) yapacak ve Pogba ile ilgili yol haritası çıkarılacak. 

United yüksek rakam ödemek istemiyor

Mino Raiola, sözleşmesinin son yılına giren Pogba'nın yeni anlaşma imzalaması için önerilerini anlatacak. Ünlü menajerin haftada 500 bin sterlin peşinde olduğu iddia ediliyor. United'ın ise yüksek bir rakam önermeyi düşünmediği belirtildi. 

Real, PSG ve Juventus ilgi gösteriyor

United aynı zamanda futbolcunyu bir hiç uğruna da kaybetmek istemiyor. Öte yandan İngiliz basını, Real Madrid, Paris Saint Germain ve eski kulübü Juventus'un Pogba ile ilgilendiğini yazdı.

Bu sezon kaç gol attı?

Paul Pogba, Manchester United'ın Villarreal'e penaltılarla kaybettiği Avrupa Ligi final maçının 116. dakikasında oyundan alınmıştı. Pogba bu sezon 42 maçta 7 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler