Podolski'den alkış alan hareket!

10.03.2020 - 12:16 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 12:22

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un golcü futbolcusu Lukas Podolski gönülleri kazanmaya devam ediyor. Podolski, bu kez Anıtkabir ziyaretiyle taraftarların beğenisini kazandı. Podolski, Antalyaspor'a kaç puan kazandırdı? Anıtkabir ziyaretinde neler söyledi?

Podolski'den alkış alan hareket!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un golcü futbolcusu Lukas Podolski, yaptığı asistler ve attığı gollerle dikkat çekti. Takımına 5 maçta 5 puan kazandıran Podolski, taraftarın gönlünü kazanmaya devam ediyor. Alman futbolcu, bu kez Anıtkabir'i ziyaret etti.

Podolski'den Anıtkabir ziyareti ve Atatürk paylaşımı

Podolski, Anıtkabir'in önünden paylaştığı fotoğrafta, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Podolski, Antalyaspor'da neler yapıyor?

Fenerbahçe ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıkan Podolski, performansı ve hırsı ile göz doldurmuştu. Podolski, Yeni Malatyaspor deplasmanında son 3 dakikada oyuna girip, takımına galibiyeti getiren golü atarken, 2-2 berabere tamamlanan Fenerbahçe karşısında da iki golün asistini yaptı.

Podolski gönülleri fethetmeye devam ediyor

Gençlerbirliği karşılaşmasında da takımına katkı veren Podolski, çok zor bir pozisyonda beraberlik golüne imza attı. Podolski, sahaya çıktığı 5 maçta takımına 5 puanlık katkı sağlamış oldu. Çay tutkusu ile bilinen Podolski, ayrıca gözleme açması ile de kentte sempati topladı.

Senin için hazırladığımız haberler