Pittsburgh'un yenilmezliği evinde son buldu

08.12.2020 - 15:52 | Son Güncellenme: 08.12.2020 - 15:52

NFL'de Pittsburgh Steelers, namağlup unvanını 13. haftada kaybetti. Sarı Siyahlılar, sahasında konuk ettiği Washington'a mağlup oldu. Washington'da hangi isimler öne çıktı? İşte detaylar...

Bertan ERMAN - AJANSSPOR

ABD Ulusal Futbol Ligi'nin 13. haftasında Pittsburgh Steelers, geçtiğimiz gece namağlup unvanı ile Wasington Football Team'i konuk etti. Mücadeleden 23-17 galip ayrılan Washington, bu sezonki 5. galibiyetini alırken, Steelers'ın yenilmezliğine de son noktayı koydu. Başkent ekibinde tecrübeli oyun kurucu Alex Smith, 46'da 31 pas isabeti, 296 yard pas mesafesi ve 1 touchdown pası ile karşılaşmayı tamamlarken, touchdown pasını yakalayan Logan Thomas da kendisine atılan 9 pasın hepsini yakaladı ve 98 yard mesafe kaydetti. Running back pozisyonunda oynayan Peyton Barber, 14 koşuda 23 yard ilerlemesine karşın 1 koşu touchdownı buldu. Washington savunmasında Jon Bostic öne çıktı. Eski takımına karşı oynayan linebacker, 10 tackle ve 1 interception ile oynadı. Pittsburgh Steelers'ta Ben Roethlisberger, 53'te 33 pas isabeti, 305 yard pas mesafesi, 2 touchdown pası ve 1 interception pas ile mücadele etti. 

Ulusal Futbol Konferansı'nın Doğu Grubu'nda yer alan Washington, aldığı bu galibiyetle New York Giants'ı galibiyet-mağlubiyet sayısında yakaladı ve Playoff için önemli bir adım attı. Steelers ise, önümüzdeki hafta Buffalo Bills'i mağlup ettiği takdirde adını Playoff'a yazdıracak. 

Senin için hazırladığımız haberler