Ankaragücü Maçından Sonra Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo'dan Açıklama

27.08.2022 - 22:44 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 22:51

Fatih Karagümrük, MKE Ankaragücü karşısında 4-1 kazanarak Süper Lig'deki ilk zaferini aldı. Maçtan sonra Teknik Direktör Andrea Pirlo açıklama yaptı.

Ankaragücü Maçından Sonra Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo'dan Açıklama

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Fatih Karagümrük, iç sahada karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 4-1’lik skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakaya güzel başladıklarını aktaran Pirlo, “Maça istediğimiz gibi başladık. İlk yarıda istediğimiz oyunu yansıttık. Güzel 2 gol bulduk. Maçı istediğimiz kontrole getirdik. Bütün hafta buna hazırlanmıştık. Bu galibiyet ayağa kalkmak için çok gerekliydi. Herkesin motivasyonunu yukarı çekti.” şeklinde konuştu.

"Özgüvenin yerine geldiğini düşünüyorum"

Pirlo, "Bir uyanış maçı oldu. İki tane zor maç ve istemediğimiz skordan geldik. Çalışmak da zor oluyor böyle durumlarda. Galibiyetten mutluyum. Bizim için çok önemli galibiyetti. Özgüvenin yerine geldiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Eklenecek oyuncuları değerlendiriyoruz”

Deneyimli teknik adam, transferin sorulması üzerine, “Birkaç günümüz daha var. Eklenecek oyuncular varsa değerlendiriyoruz. Çalışıp, takımı daha iyi seviyeye getirmek istiyoruz” yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler