Pınar Karşıyakalı Errick McCollum’a bıçaklı saldırı

06.11.2022 - 00:14 | Son Güncellenme: 06.11.2022 - 09:45

Pınar Karşıyaka’nın Amerikalı yıldızı Errick McCollum, İzmir’de bir otoparkta bıçaklı saldırıya uğradı. McCollum saldırıya uğradığı kişinin aracının fotoğrafını yayınladı.

Pınar Karşıyakalı Errick McCollum’a bıçaklı saldırı

AJANSSPOR HABER

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka’nın oyun kurucusu Errick McCollum, İzmir’de bir park alanında tartıştığı bir adamın bıçaklı saldırısına uğradı. Amerikalı yıldız olayın ardından Twitter üzerinden, taraftarlardan plakasını paylaştığı aracı şikayet etmelerini istedi.

Bıçakla üzerime geldi

 Errick McCollum saldırganın arabasının fotoğrafı ile paylaştığı gönderide “İzmir'deki arkadaşlarım,hayranlarım bu beyaz Mercedes'in sahibini polise bildirin. Park yerinde bana saygısızca davrandı ve arabamdan inene kadar saldırganlıkla yaklaştı. Çok daha genç ve iri olduğumu gördü. Sonra bıçakla üzerime geldi, o sırada insanlar onu dizginledi.” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Pınar Karşıyaka'yı Errick McCollum taşıdı!
Habere Git

Pınar Karşıyaka’da kilit oyuncu rolünde

Sezon başında Rusya Ligi VTB ekibi Lokomotif Kuban’dan kadroya katılan Amerikalı oyun kurucu, Pınar Karşıyaka’da kilit oyuncu rolünde. McCollum son 5 maçta İzmir temsilcisi adına 21.4 sayı ortalaması ile oynadı. Yıldız oyuncu sezonun maçını 25 Ekim’de Reggio Emilia karşısında Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 33 sayı, 5 asist ile oynamıştı. 

NBA yıldızının kardeşi

Errick McCollum’un kardeşi CJ McCollum, NBA’de New Orleans Pelicans forması giyiyor. Yıldız oyuncu abisinin Galatasaray’da oynadığı dönemde, İstanbul’da Sarı kırmızılıların Pınar Karşıyaka ile oynadığı maçı salondan takip etmişti.

Daha önce Anadolu Efes ve Galatasaray forması giymişti

Errick McCollum daha önce ülkemizde Galatasaray ve Anadolu Efes formalarını terletmişti. Kariyerinin en iyi dönemini Galatasaray çatısı altında geçiren oyuncu, Aslan’ın Eurocup’ı kazandığı sezon takımın yıldızı olmuştu. 34 yaşındaki oyuncu o sezon sarı kırmızılı forma ile 15.4 sayı, 3.5 asist ortalamarına ulaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler