Pierre Gasly'den Red Bull'a dönüş sinyali

08.09.2020 - 16:01 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 16:03

Formula 1 Dünya Şampiyonası haberleri... İtalya Grand Prix'sinde zafere ulaşan Pierre Gasly'den Red Bull'a dönüş sinyali. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 8. yarışı İtalya Grand Prix'sini kazanan Pierre Gasly, açıklamalarda bulundu. Gasly, "Neler olacağını göreceğiz" dedi.

"Neler olacağını göreceğiz"

The Race'a konuşan Gasly, "Elimde doğru araçlar olduğunda, sahip olduğumuz ve gösterdiğimiz performanstan gerçekten çok memnunum. Sanırım güçlü sonuçlar bir şeylerle ödüllendirilmeli ve neler olacağını göreceğiz. Şu anda bu anın tadını çıkarmak istiyorum, çünkü bu F1'deki ilk galibiyetim" dedi. 

Red Bull'a geri dönecek mi?

2019 sezonunun başında katıldığı Red Bull'dan 12. yarış sonrası gönderilen Fransız pilot yaptığı açıklamada Red Bull kendisini isterse, Avusturyalı ekip için yarışmaya hazır olduğunu söyledi. Gasly, "Beni Toro Rosso'ya geri gönderdiklerinden bu yana yaptığım tek şey kendime odaklanmak ve neler yapabileceğimi göstermek oldu" diyerek sözlerini tamamladı.

12. yarışta gönderilmişti

Fransız Pilot,Red Bull'dan daha henüz 12. yarışta gönderilmişti. Gasly'nin yerini alan Alexander Albon ise Red Bull'da düşük profilli bir görüntü çiziyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler