PSG Mbappe'ye Beşiktaş'ın Lens Ve Ljajic Tarifesini Uyguladı

24.07.2023 - 13:25 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 13:30

PSG, Real Madrid'e gitmek isteyen Kylian Mbappe'ye Beşiktaş'ın tarifesini uyguladı. Ünlü futbolcu kadro dışı kalan diğer 3 oyuncuyla ayrı idmana çıkıyor.

PSG Mbappe'ye Beşiktaş'ın Lens Ve Ljajic Tarifesini Uyguladı

AJANSSPOR-HABER

PSG, dünyanın en pahalı oyuncularından Kylian Mbappe ile büyük bir kriz yaşıyor. Real Madrid ile anlaştığı iddia edilen Fransız yıldızı kadro dışı bırakan PSG, Beşiktaş'ın tarifesini seçti!

Mbappe'ye Lens ve Ljajic muamelesi

Beşiktaş'ın geçen sezonlarda Jeremain Lens ve Adem Ljajic gibi isimleri kadro dışı bırakıp Ümraniye'de ayrı çalıştırması gibi PGS de Mbappe'ye aynı modeli uyguladı. Lens ve Ljajic, takımdan gitmek istemeyince kontraları bitene kadar ayrı çalışmıştı.

3 futbolcuyla birlikte kadro dışı

PGS, Mbappe'yi kadro dışı bırakılan diğer isimler Wijnaldum, Paredes ve Diallo ile birlikte tesislerde idman yaptırıyor. Bu isimlerden Parades Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Transferin gerçek yıldızı Ali Cabbar
Habere Git

Al-Hilal resmen istedi, bonservis  300 milyon Euro

Suudi Arabistan'ın Al-Hilal Kulübü de PSG ile resmi görüşmelere başladı. Katarlılar'ın sahip olduğu PSG, Mbappe için 300 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

Arda Güler'in takım arkadaşı olacak

2018 Dünya Kupası şampiyonu ve 2022 Dünya Kupası finalisti Kylian Mbappe'nin Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid ile çoktan söz kestiğine inanan PSG yönetimi oyuncuyu takımın Tokyo Turu'na giden kadrosundan çıkarmıştı.

6 ay sonra serbest kalacak

Israrla Real Madrid'i isteyen ve bu uğurda kadro dışı kalmayı da göze alan Kylian Mbappe, 2018 yılında Monaco'dan 180 milyon Euro bonservis bedeliyle PGS'ye geldi. Burada Neymar ve Messi ile oynayan Mbappe, kulübün en büyük hedefi olan Şampiyonlar Ligi kupasını kazanamadı. Mbappe'nin PSG ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitiyor. Oyuncu Ocak 2024'te serbest statüsünü kazanacak ve sezon sonu için istediği kulüple bonservissiz anlaşabilecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Zaha'ya servet
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler