Trabzonspor - Fenerbahçe maçı PFDK sevkleri ne zaman? Canlı yayında açıkladı...

20.03.2024 - 16:21 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 16:41

Trabzonspor- Fenerbahçe maçında saha içinde yaşanan olaylarla ilgili PFDK sevkleri ne zaman yayınlanacak. Spor Hukuku Uzmanı Avukat Ercan Sevdimbaş canlı yayında açıkladı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı PFDK sevkleri ne zaman? Canlı yayında açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

PFDK sevk kararları için gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrildi. Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçında saha içinde yaşanan olaylar derbinin önüne geçti. Müsabakanın ardından sahaya inen taraftarların futbolculara yönelik saldırılarının ardından adli soruşturma başlatıldı.

TFF Disiplin Talimatları ne diyor?

Adalet Bakanlığı sahaya inen 38 kişinin kimliğini tespit etti. Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından kulüplere verilecek cezalar PFDK kararlarıyla belli olacak. Peki PFDK kararları ne zaman açıklanacak? İşte, PFDK kararlarıyla ilgili son durum…

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Spor Hukuku Uzmanı Ercan Sevdimbaş, " Maç sonunda futbol sahasının ortasında bir kavga hali söz konusuydu, burada tüm görüntüler izlenecektir. 

İlgini Çekebilir
Başkan canlı yayında, Süper Kupa maçının yeni tarihini açıkladı
Habere Git

Trabzonspor kaç maç ceza alacak?

"Trabzonspor'a 3-5 maç arasında seyircisiz oynama cezası gelecektir" 

PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak?

PFDK sevlerinin açıklanmasıyla ilgili olarak ise Ercan Sevdimbaş, "Normal şartlarda PFDK sevkleri dün açıklanacaktı. Fakat olağanüstü durum olduğu için açıklama yapılmadı. PFDK sevklerinin yarın (Çarşamba) açıklanması muhtemel çünkü genelde bu açıklamalar salı ve perşembe günü yapılıyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
TFF'den istifa eden Talat Papatya'dan ilk açıklama! Ayrılık nedeni...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler