Peter Bosz'dan Kerem Demirbay açıklaması!

25.05.2020 - 16:50 | Son Güncellenme: 25.05.2020 - 16:50

Alman ekibi Bayer Leverkusen'de Kerem Demirbay fırtına gibi esiyor. Koronavirüs sebebiyle verilen aradan sonra çok iyi bir dönüş yapan Demirbay'a, teknik direktörü Peter Bosz'dan övgü dolu sözler geldi.

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Peter Bosz, Kerem Demirbay'ın performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bosz, Türk kökenli Alman futbolcu için övgü dolu sözler söyledi.

Peter Bosz: "Satın aldığınız kaliteyi görebiliyorsunuz"

Deneyimli çalıştırıcı, "Sezonun ikinci yarısında gerçekten de çok iyi oynuyor. Bir oyuncu yeni bir takıma transfer olduğunda, takıma, teknik heyete ve şehre alışması için belli bir zaman alır demiştim. Bu durum Kerim Demirbay için de geçerli. Ama satın aldığınız kaliteyi görebiliyorsunuz. İki iyi maç çıkardı" ifadelerini kullandı.

Kerem Demirbay kaç gol attı, kaç asist yaptı?

Bu sezon 31 maçta 2224 dakika süre alan Kerem Demirbay, 2 gol 7 asistlik performans sergiledi. Demirbay, koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu aranın ardından Werder Bremen maçında 1 gol 1 asist üretirken, son oynanan Borussia Mönchengladbach maçında ise 1 asiste imza atmıştı.

'En çok bu dönem bana yarayacak' demişti

Kerem Demirbay kendisiyle daha önce yapılan bir röportajda koronavirüs dönemini nasıl geçirdiği sorusuna, "Bu dönem en çok bana yaradı. Bunu sahada da göstereceğim" demişti. Demirbay, dediğini son 2 hafta itibarıyla gerçekleştirmiş görünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler