Corinthians Başkanı Monteiro: "Pereira herkesi kandırdı!"

15.12.2022 - 17:44 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 17:57

Corinthians ile yollarını ayırarak Flamengo'ya imza atan Vitor Pereira için eski kulübünden tepki geldi. Corinthians Başkanı Duilio Monteiro Pereira'ya sert sözlerle yüklendi.

Corinthians Başkanı Monteiro: "Pereira herkesi kandırdı!"

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira kariyerine Brezilya'da devam ederken geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Corinthians'ın Başkanı Duilio Monteiro'dan sert bir eleştiri geldi. 

Vitor yalan söyledi, kandırıldım

Vitor Pereira'yı sert sözlerle eleştiren Corinthians Başkanı Duilio Monteiro "Hangi eğitimi aldığını, hangi karaktere sahip olduğunu bilmiyorum. Vitor yalan söyledi, kandırıldım. Taraftarların hayal kırıklığı için üzgünüm 

Vitor herkesi kandırdı

Kalması için her türlü çabayı gösterdik, ona daha iyi bir sözleşme teklif ettik. 2022'de istediği transferi yaptık. Bu kişisel bir mesele değil, Vitor herkesi kandırdı. Taraftarlar onu çok sevdi, ben de onun bir hayranıyım ve devam etmesi için her şeyi yaptım. Biz dürüst ve şeffaftık. 

İlgini Çekebilir
Vitor Pereira çıldırdı: "Sen rezilsin!"
Habere Git

Her şeyi teklif ettik

Her şeyi teklif ettik ve yalan söyledi. Kayınvalidesinin hastalığı nedeniyle ayrılmanın en iyisi olduğunu söyledi ancak başka bir şey yaptı" ifadelerini kullandı. 

Jorge Jesus'un eski yardımcısı ile anlaştı

Corinthians ile 63 maça çıkan Pereira takımdan ayrılarak başka bir Brezilya kulübü Flamengo'ya bir senelik imza atmıştı.  Vitor Pereira yeni takımında Jorge Jesus'un eski yardımcısı Mario Monteiro ile anlaştı.

17 yıl boyunca Jesus ile çalıştı

17 yıl boyunca Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un fitness antrenörlüğünü yapan Monteiro Vitor Pereira'nın ekibine katıldı.  Monteiro, "O kadar uzun sürmeyen evlilikler var. Belki bir gün Jesus ile bunca yıllık hikayelerimizi anlatacak bir kitap yaparım" dedi.

İşler planladığım gibi gitmedi

Pereira'nın ekibine katılan Monteiro "Hayat sonlar ve başlangıçlarla doludur. Aslında Jesus ile birlikte Flamengo'dan ayrıldığımda futbola veda etmiştim. İşler planladığım gibi gitmedi. 1 yıl izin yaptım. Harika seyahatlare çıktım. 

Yolu Vitor Pereira ile birlikte yürüyeceğim

İnsanlarla tanıştım. Güzel bir hayat sürmeye çalıştım. Ancak, tamamen beklenmedik ve geri çevrilemez bir teklif aldım. Bugünden itibaren yolu Vitor Pereira ile birlikte yürüyeceğim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler