Pepe: "Kenara çektim ama Trezeguet gelip vurdu"

09.03.2024 - 21:26 | Son Güncellenme: 09.03.2024 - 21:50

Son dakika | Trabzonspor, Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 5-1 yendi. Nicolas Pepe ve Stefano Denswil maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Pepe: "Kenara çektim ama Trezeguet gelip vurdu"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 29'uncu haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında 5-1 kazandı. Mücadelenin ardından Nicolas Pepe ve Stefano Denswil açıklamalarda bulundu.

"Takım karakteri gösterdik"

Nicolas Pepe "Ne yazık ki maça iyi başlayamadık ve bu bir gerçek. İlk golü de yedik ve buna iyi yanıt verebildik. Daha sonrasında da takım karakteri göstererek birçok gol attık. Buradaki önemli şeylerden bir tanesi de farklı kişilerin gol atmasıydı. Takım özgüvenini kazanması açısından çok önemliydi" dedi.

"Kenara çektim ama Trezeguet gelip vurdu"

Trezeguet'e yaptığı asist hakkında konuşan Pepe, "Açıkçası topu kontrol ettim, kenara çektim ama Trezeguet gelip vurdu. O vurmasaydı ben vuracaktım. Ama burada önemli olan burada golü atabilmesi. Golün atılması bizim için önemliydi" dedi.

İlgini Çekebilir
Karadeniz'de Trabzonspor fırtınası
Habere Git

Denswil: "Fenerbahçe maçına iyi bir duyguyla girebilmek istiyorduk"

Stefano Denswil, "Bugün ihtiyacımız olan 3 puandı. Çünkü maçtan sonra oynayacağımız maçın bizim için ve taraftarlarımız için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Fenerbahçe maçına iyi bir duyguyla girebilmek istiyorduk" açıklamasını yaptı.

Denswil, "İlk yarı denedik bugün, fırsatlar da bulabildik. Fırsat da yarattık ama istediğimiz ve farkı yaratacak o golü bulamadık. Ama ikinci yarı sağdan sola, soldan sağa oyununun hızını çok hızlı çevirip, çevirdikten sonra da istediğimiz boşlukları bulduğumuz anda da golleri atıp bundan faydalandık. Ben mutluyum, takım arkadaşlarım mutlu ve taraftarlarımız mutlu" şeklinde konuştu.

"Bu takıma kaptanlık yapabilmek büyük gurur"

Denswil, "Bu takıma kaptanlık yapabilmek, bu takımın kaptanlarından biri olabilmek tabii ki benim adıma çok büyük bir gurur. 3 yıldır buradayım ben de. Takımın en tecrübeli oyuncularından birisiyim. Ama kimin kaptanlık pazubandını taşıdığı önemli değil, önemli olan sahada 11 kaptana sahip olabilmeniz ve 11 kaptanın sizi galibiyete götürmesi. Tabii bu takımın kaptanı olmakta benim adıma çok büyük mutluluk verdi" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler