Pep Guardiola'dan ayrılık kararı: Sekiz yıl daha kalmayacağıma eminim

27.07.2024 - 22:44 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 22:47

Manchester City'nin başarılı teknik direktörü Pep Guardiola'nın İngiliz kulübü ile sözleşmesi 2025 yazında sona eriyor. Teknik adam kulüpteki geleceği hakkında konuştu.

Pep Guardiola'dan ayrılık kararı: Sekiz yıl daha kalmayacağıma eminim

AJANSSPOR-HABER

2025 yazında sözleşmesi sona erecek olan İspanyol çalıştırıcı Pep Guardiola, Manchester City'nin AC Milan'a karşı oynayacağı hazırlık maçı öncesinde İngiliz kulübü ile olan geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Kalmayı çok isterim"

Manchester City ile büyük başarılara imza atan Guardiola, "Ayrıldığımda, ayrıldığımı söyleyeceğim ama bunu söylemedim. Ne olacağını göreceğiz. Ancak sözleşmemi uzatmayı kesinlikle göz ardı etmeyeceğim. Kalmak isterim" dedi.

"Sekiz yıl daha kalmayacağıma eminim"

Manchester City ile sözleşmesine uzatmasına bağlı olarak alacağı karardan bahseden Guardiola, ''Sekiz yıl daha burada kalmayacağıma eminim. Yenilenmek iyidir, oyuncular ve yöneticiler için. Aynı zamanda başarılar elde ettik ve hala Premier Lig'i kazanıyoruz, son aşamalara geliyoruz ve Şampiyonlar Ligi gibi turnuvalarda oynuyoruz'' ifadelerini kullandı.

Manchester City başarıları

2016 yazında Bayern Münih'ten sonra tercihini Manchester City'den kullanan Pep Guardiola, 1 Şampiyonlar Ligi, 6 Premier Lig, 4 İngiltere Lig Kupası olmak üzere birçok başarıya imza attı. Guardiola aynı zamanda Manchester City'nin İngiliz futbolunda "üçleme" (treble) yapmayı başaran ikinci kulüp olarak tarihe geçmesini sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler