"Penaltı oğlu penaltı! Bu iki hakemden birini yollamazsan yanarsın"

26.11.2023 - 22:29 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 22:36

Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçındaki penaltı tartışmalarını değerlendirdi. Toroğlu, hakem Arda Kardeşler ve VAR hakemi Hüseyin Göçek'i hedef aldı.

"Penaltı oğlu penaltı! Bu iki hakemden birini yollamazsan yanarsın"

AJANSSPOR HABER

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendiği maçı yorumlarken, "Fenerbahçe bir iki kez güzel işler yaptı. Ama bize keyif veriyor dediğimiz Fenerbahçe yok. Adana Demirspor maçında daha iyiydi. Trabzonspor maçı biraz kimyayı bozdu" dedi. 

"Fenerbahçe ite kaka gidiyor

Fenerbahçe'nin orta sahasının çöktüğünü savunan Toroğlu, "Golü takım yer takım atar. Oyuncuların şahsi etkisi var ama Fenerbahçe'nin orta sahası çöktü. Fenerbahçe orta alanı çökünce ileride geride etkilendi. Fenerbahçe ite kaka gidiyor" yorumunu yaptı. 

"Galatasaray'ın sakatları iğneyle oynuyor..."

Galatasaray'ı kıyaslayan Erman Toroğlu, "Galatasaray'ın sakatları iğneyle oynuyor. Fenerbahçe'nin sakatları bir türlü dönmüyor. Bu kadar adam oyuna tesir eder. Fenerbahçe'nin o oyunu yok" eleştirisini yaptı. 

İlgini Çekebilir
"Kadıköy'de kara gece" ifadesine müdahale
Habere Git

"Penaltı oğlu penaltı"

Maçtaki tartışmalı pozisyonu da yorumlayan Toroğlu, Samet Akaydin'in pozisyonuyla ilgili olarak, "Pozisyon, penaltı oğlu penaltı. Penaltı gibi penaltı değil. Penaltı oğlu penaltı" ifadelerini kullandı.

"VAR'daki Hüseyin Göçek o kolu nereye soktu?"

Toroğlu, "Hakem o kolu görmeyebilir de VAR'daki Hüseyin Göçek o kolu nereye soktu? O futbolcunun uzun kolunu nereye soktun Hüseyin Göçek? Minareyi çalan kılıfı hazırlar da öyle bir kılıf da yok. Anlat bana Hüseyin Göçek. Dinliyorum seni" tepkisini gösterdi. 

"Bu iki hakemden birini yolla"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çağrıda bulunan Erman Toroğlu, "Arkadaş kesinlikle bu akşam 11'de ikisinden birinin işini bitiririm. Bak federasyon başkanı bu iki hakemden birini bitirmezsen sen yandın. Göreceksin, yapmazsan yandın. Seninle oynuyorlar. Senin koltuğunla oynuyorlar. Bunlar hep kayığa bindirip gönderiyorlar. Başkan! İkisini de dinle. Birinden birini yolla. Yollarsan bu ülkede olaylar sakinleşir. Yollamazsan başına büyük çorap örersin. Beni dinle" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler