Pele: Mbappe veliahtım olabilir

05.03.2021 - 21:06 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 21:09

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Pele, Paris Saint-Germain’in yıldızı Kylian Mbappe’de kendisini gördüğünü söyledi. İşte detaylar…

Pele: Mbappe veliahtım olabilir

AJANSSPOR-HABER

Paris Saint-Germain’in genç yıldızı Kylian Mbappe’ye büyük övgü. Dünya futboluna gelecek yıllarda damga vurması beklenen futbolcuya yaşayan efsane Pele’den destek geldi. 

"Benim gibi çok hızlı"

İtalyan La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Pele, Mbappe için “Mbappe benim veliahtım olabilir. Bu konuda şaka yapmıyorum. Onda kendimi görebiliyorum. O da benim gibi koşma ve top sürme konusunda hızlı" değerlendirmesinde bulundu.

Pele'nin başarısını tekrar etti

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Pele, 2018 Dünya Kupası'nda Fransa ile şampiyonluğa ulaşarak, kendisinden sonra 20 yaşından önce bu başarıyı yakalayan ilk futbolcu unvanını alan Mbappe’yi daha önce de çok beğendiğini açıklamıştı.

Pele basının önünde biraraya geldiği genç yıldız hakkında “Mbappe’nin hakkımda söyledikleri için ona teşekkür ediyorum. Ancak beni daha mutlu etmesi için bir Dünya Kupası daha kazanması lazım” demişti.

Bu sezon 23 golü var

Kylian Mbappe bu sezon Paris Saint-Germain formasıyla çıktığı 31 maçta 23 gol, 9 asistlik performans sergiledi. 22 yaşındaki futbolcu son olarak Şampiyonlar Ligi’ndeki Barcelona maçında hat-trick yaparak başta Real Madrid olmak üzere dev kulüplerin ilgisini üzerinde topladı.

Senin için hazırladığımız haberler