Joao Pedro: "Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyordum"

08.09.2023 - 10:01 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 10:14

Fenerbahçe'den Gremio'ya kiralanan Joao Pedro, İtalyan kulüplerinden teklif gelseydi değerlendirebileceğini fakat Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini söyledi.

Joao Pedro: "Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyordum"

İç transferde de hareketli bir dönem geçiren Fenerbahçe, geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle beklenen performansın uzağında kalan Joao Pedro'ya gelen teklifleri değerlendirdi. Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio'ya kiralanan tecrübeli futbolcu, açıklamalarda bulundu.

"Cagliari'ye geri dönme fırsatı çıkmadı"

Serie A ekiplerinden Cagliari'den Fenerbahçe'ye gelen Joao Pedro, eski kulübünün kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Pedro, "Caglari'ye geri dönme fırsatı ortaya çıkmadı" dedi.

"Hiçbir İtalyan kulübü bana teklif yapmadı"

Konu hakkında sözlerine devam eden Pedro, "Birçok kişi bana yazdı çünkü Fenerbahçe'den ayrılma ihtimalim vardı. Birkaç söylenti çıktı ama hiçbir İtalyan kulübü bana teklif yapmadı" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal'dan rotasyon kararı! İşte plan
Habere Git

"Peki ya teklif olsaydı?" diyen Joao Pedro, "Değerlendirebileceğim bir ihtimal olurdu. Ancak, İtalyan kulüpleri masada değildi" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyordum"

Gremio'ya transfer sürecini anlatan futbolcu, "Prensip olarak Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyordum. Uzun uzun düşünülmüş bir seçim değildi. O an geldi ve ben de Gremio'yu kabul ettim" açıklamasını yaptı.

192 gün sahalardan uzak kaldı

Geçen sezonun başında Cagliari'den Fenerbahçe'ye transfer olan ve kariyeri boyunca yakaladığı istikrarla dikkat çeken Joao Pedro, Sarı-Lacivertliler'de yaşadığı sakatlıklarla hatırlandı. Pedro, geçen sezon sakatlıklar nedeniyle toplam 192 gün sahalardan uzak kaldı.

İlgini Çekebilir
Tahkim'den Galatasaray'ın 1959 öncesi şampiyonluklara itirazına ret!
Habere Git

Joao Pedro'nun Fenerbahçe karnesi

Fenerbahçe'de 28 maça çıkan ve 1284 dakika sahada kalan Joao Pedro, 5 kez rakip fileleri havalandırdı, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 31 yaşındaki santrfor 2 maçta sarı kart, 1 mücadelede ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler