Paul Pogba'ya büyük şok! Maç sırasında evi soyuldu

17.03.2022 - 08:24 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 09:45

Manchester United'in Fransız futbolcusu Paul Pogba'nın Atletico Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sırasında evine hırsız girdi. İşte detaylar...

Paul Pogba'ya büyük şok! Maç sırasında evi soyuldu

İngiliz ekibi Manchester United, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında İspanyol ekibi Atletico Madrid'le karşılaşırken, sahada yer alan futbolculardan Paul Pogba'ın evi soyuldu. Hırsızlık olayının gerçekleştiği sırada Fransız futbolcunun eşi Maria Zulay'ın da maçı izlemek için Old Trafford tribününde olduğu belirtildi.

Fransız futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Manchester United'ın 1-1'in rövanşında Atletico Madrid'e 1-0 yenilerek devler ligine veda ettiği maç esnasında evde çocukları uyurken, evinin soyulduğunu açıkladı.

"Güvenlik ve emniyet duygumuzu aldılar"

Olayla ilgili bilgisi olan ve yardımcı olabilecek kişilere ödül vereceğini ifade eden 29 yaşındaki futbolcu, "Dün gece ailemizin en kötü kabusu, bebeklerimiz yatak odalarında uyurken evimize zorla girilip hırsızlık yapıldığında gerçekleşti. Hırsızlar beş dakikadan daha az bir süre evimizdeydiler ama o süre içinde bizden evimizde sahip olduğumuz her şeyden daha değerli bir şeyi, güvenlik ve emniyet duygumuzu aldılar. Bir baba olarak, bu dünyada çocuklarınızı korumak için orada olmamaktan daha kötü bir duygu yoktur ve içtenlikle kimsenin dün gece hissettiklerimi hissetmemesini umuyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Paul Pogba'nın yeni takımını eski Fenerbahçeli Anelka açıkladı
Habere Git

Aynı olay Victor Lindelof'un da başına gelmişti

Pogba'nın United'dan takım arkadaşı Victor Lindelof, ocak ayında Brentford'a karşı oynarken, Pogba gibi bir hırsızlık olayının kurbanı oldu.

İsveçli savunmacının evi maç sırasında hırsızlar tarafından soyulurken, olay sırasında evde bulunan Lindelof'un eşi güvenlik için kendisini ve iki çocuğunu bir odaya kilitlemek zorunda kalkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler