Paul Pogba'dan fedakarlık: "Maaşımı düşürmeye hazırım"

18.10.2024 - 15:41 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 15:48

Doping testi pozitif çıkan Paul Pogba, cezasının indirilmesi sonucunda Mart 2025'te futbola geri dönmeye hazırlanıyor. Pogba forma giymek için maaşında indirime gitmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Paul Pogba'dan fedakarlık: "Maaşımı düşürmeye hazırım"

AJANSSPOR - HABER

Juventus'un formasını giyen Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba, doping testinin pozitif çıkmasının ardından futboldan 4 yıl men cezası aldı.

Daha sonra karara itiraz eden Pogba, cezasının 18 aya düşürülmesini sağladı. Fransız futbolcu bu sebeple Mart 2025'te yeşil sahalara geri dönmek için gün sayıyor.

Juventus'ta kalmak istiyor

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'un haberinde, Paul Pogba'nın Juventus'ta forma giymeye devam etmek istediği ve bunun için fedakarlıktan kaçınmayacağı ifade edildi.

"Maaşımı düşürmeye bile hazırım

Pogba'nın, "Yeniden Juve'de oynamak için maaşımı düşürmeye bile hazırım. Geri dönmek istiyorum. Her şey bana bağlı değil, aynı zamanda Juventus'un planlarına ve benim nasıl antrenman yaptığıma da bağlı" dediği aktarıldı.

Juventus'un kararı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Juventus'un Paul Pogba ile devam etmek istemediği ve 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini fesh etmeye hazırlandığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler