Paul Onuachu'da yeni gelişme! Southampton...

17.08.2024 - 18:08 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 18:13

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un transfer etmek istediği Southampton'ın Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu'da yeni bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar...

Paul Onuachu'da yeni gelişme! Southampton...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giyen Nijeryalı golcü Paul Onuachu'yu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor'un teklifi

Geçtiğimiz günlerde Milliyet'te yer alan haberde; Trabzonspor'un, Paul Onuachu'nun transferi için Southampton'a yaptığı teklifi 6-7 milyon Euro seviyelerine çıkardığı kaydedildi.

İngilizlerin talebi

İngiliz ekibinin ise Onuachu için 10 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği ifade edildi. Her iki kulübün pazarlıklara devam ettiği aktarıldı.

Kadroda yer almadı

Öte yandan Southampton, Premier Lig'in yeni sezonunun ilk maçında deplasmanda Newcastle United'a konuk oldu. Bu maçın kadrosunda Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Paul Onuachu yer almadı.

Trabzonspor performansı

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu, 25 maçta Bordo-Mavili formayı sırtına geçirdi. Onuachu bu karşılaşmalarda 17 gol ve 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler