Paul Onuachu transferinde flaş gelişme: İngiltere'ye gitti!

12.08.2024 - 20:09 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 20:12

Transfer haberi: Trabzonspor'un transfer gündeminin en üst sırasında yer alan Nijeryalı golcü Paul Onuachu için yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar...

Paul Onuachu transferinde flaş gelişme: İngiltere'ye gitti!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, yeni transferleriyle birlikte Trendyol Süper Lig'in yeni sezonun ilk maçında Sivasspor'a konuk oldu. Bordo-Mavililer sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Onuachu'da yeni gelişme

Trabzonspor'da transfer çalışmaları ise hız kesmedi. Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kiralık aşkı olan Paul Onuachu için görüşmeler sürerken, yeni bir gelişme yaşandı

İngiltere'ye gitti

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Paul Onuachu'nun temsilcisi, transfer görüşmeleri için Southampton ve oyuncu tarafıyla bir görüştürme gerçekleştirmek için İngiltere'ye gitti.

Teklif reddedilmişti

Trabzonspor, Paul Onuachu'yu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak için Southampton'a 5 milyon sterlinlik teklifte bulunmuştu. Ancak İngilizler, bu teklifi yeterli bulmadı ve reddetti. İki taraf arasında pazarlıklar devam ediyor.

Trabzonspor karnesi

Başarılı forvet, 2023-2024 sezonunda Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydiği 25 karşılaşmada 17 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Onuachu'nun İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler