Parma'nın aşkı dinmedi! Antalyaspor'dan Jakub Kaluzinski'nin peşinde

17.11.2023 - 13:29 | Son Güncellenme: 17.11.2023 - 13:34

Sezon başında Antalyaspor ile girdiği transfer yarışını kaybeden Serie B ekibi Parma’nın Jakub Kaluzinski aşkı dinmiyor. İtalyan ekibin, devre arasında yeniden girişimde bulunabileceği öğrenildi.

Parma'nın aşkı dinmedi! Antalyaspor'dan Jakub Kaluzinski'nin peşinde

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’un sezon başında Polonya ekiplerinden Lechia Gdansk’den transfer ettiği Jakub Kaluzinski, 3’üncü haftada oynanan Sivasspor mücadelesinde sakatlanmasının ardından düzenli forma şansını kaybetmesine karşın kulüpler tarafından yakından takip ediliyor. Polonya U21 Takımı’nın da formasını giyen 21 yaşındaki futbolcuyu İtalya’nın efsane ekiplerinden Serie B takımı Parma yakından takip ediyor.

Sezon başında da istendi

Lechia Gdansk formasını giydiği dönemde de Jakub Kaluzinski’yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenilen Parma’nın, transfer yarışında Antalyaspor’a geçildiği de gelen haberler arasında yer aldı. Genç Polonyalı’nın Nuri Şahin faktöründen dolayı İtalya yerine Türkiye’yi tercih ettiği öğrenildi.

Nuri Şahin ısrarla istedi

Sezon başında transfer edilen 11 futbolcu içerisinde en çok Jakub Kaluzinski için ısrarcı olan Nuri Şahin’in, başkan Sabri Gülel’den özellikle istekte bulunduğu belirtildi. Genç futbolcunun geleceğinin parlak olduğunu ve takıma performansın dışında gelir sağlayabileceğini de belirten Şahin’in ısrarlarının ardından Sabri Gülel’in de transfere onay verdiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan transferde sürpriz hamle
Habere Git

300 bin Euro ödendi

Şubat 2020’de Lechia U19 Takımı’ndan Lechia Gdansk’e transfer olan Kaluzinski, 2.5 yıl forma giydikten sonra Antalyaspor’un yolunu tutarken, Kırmızı-Beyazlılar bu transfer için 300 bin Euro yetiştirme bedelini kasasından çıkardı. 2022 yılından bu yana Polonya U21 forması da giyen genç orta saha, 8 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı. Kaluzinski, bu sezonki sakatlığının ardından ilk kez geçtiğimiz hafta milli davet aldı.

Bu sezon 7 maça çıktı

Sezona Nuri Şahin’in as futbolcuları arasında giriş yapan Kaluzinski, ilk 3 hafta 11’deki yerini aldı. 3. haftada oynanan Sivasspor mücadelesinde sakatlanan Polonyalı futbolcu, 5 hafta formasından uzak kalırken, bu sezon toplamda 7 maça çıktı. 341 dakika süre alan genç futbolcu, skor katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler