PAOK ve Olympiakos cephesinden sert açıklamalar: 'Bilerek atılsa dahi...'

25.02.2018 - 21:45 | Son Güncellenme: 25.02.2018 - 21:45

PAOK ve Olympiakos cephesinden sert açıklamalar: 'Bilerek atılsa dahi...'

Yunanistan Süper Ligi’nin 23. hafta mücadelesinde PAOK evinde Olympiakos’u ağırlayacaktı ancak maçtan önce yaşananlar nedeniyle karşılaşma ileri bir tarihe ertelenmişti. İki cepheden de sert açıklamalar geliyor.

Maçtan önce Olympiakos Teknik Direktörü Oscar Garcia’nın yüzüne konfeti gelirken İspanyol teknik adam kendini yerde buldu. Çok acı çektiği görülen Garcia hastaneye kaldırılırken maç da tatil edildi.

22 hafta sonunda 52 puan toplayan PAOK lider durumdayken 46 puanlı Olympiakos da 3. sırada bulunuyordu.

AJANSSPOR

Ertelenen PAOK - Olympiakos maçının üstünden 3 gün geçse de karşılıklı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

PAOK'un resmi Facebook hesabından olayın videosu paylaşılırken altına da ironik bir şekilde şu mesaj yazıldı: 'Şiddet yok. Oscar için dua edin.'

PAOK'un savunma oyuncusu Fernando Varela da pazar günü yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: 'Bir konfeti Olympiakos teknik direktörüne isabet etti ve o da doktorlara baş dönmesi, kusma, baş ağrısı gibi şikayetlerde bulundu. Bana öyle geliyor ki Olympiakos hocası daha en başından maça çıkmak istemiyordu. Konfeti bilerek ona atılsa dahi bu sizi hastanelik etmemeli. Tabii ki canı acımıştır ama hastaneye gidip maçın ertelenmesi? Bu çok fazla ve abartı."

Oscar Garcia ise yaptığı açıklamada verilecek hiçbir cezanın kendisini tatmin etmeyeceğini söylerken, "Hiçbir şey yaşanmamasını isterdim. Bu olayda herkes kaybetti. Olympiakos, PAOK, Yunan futbolu ve onu sevenler" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler