Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, PAOK'u geçemedi! Puan durumu ve kalan maçlar

15.05.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 22:05

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u yöneten Fatih Terim, bugün PAOK ile karşı karşıya geldi. Maçı PAOK 4-1 kazandı. İşte özet, puan durumu ve fikstür gibi detaylar...

Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, PAOK'u geçemedi! Puan durumu ve kalan maçlar

AJANSSPOR HABER

Yunanistan Süper Ligi, play-off mücadelesinde PAOK ve Panathinaikos karşı karşıya geldi. PAOK kendi sahasında Fatih Terim'in takımını 4-1 mağlup etti. İşte maça dair detaylar...

Taison perdeyi açtı

Karşılaşmanın 37. dakikasında PAOK'ta Konstantelias'ın verdiği pasta topla buluşan Taison çektiği şutla ağları bularak skoru 1-0 getirdi. 

İlk yarı PAOK'un

PAOK ile Panathinaikos'un karşı karşıya geldiği maçın ilk yarısında tek gol oldu. Panathinaikos, üst üstte ataklar bulmasına rağmen bir türlü ağları bulamadı. PAOK ise 37. dakikada Taison'un attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

Andrija Zivkovic fişi çekti

Panathinaikos beraberlik için ataklarını sürdürdüğü dakikalarda PAOK penaltı kazandı. Karşılaşmanın 72. dakikasında topun başına geçen Andrija Zivkovic attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Alexander Jeremejeff umutlandırdı

Panathinaikos, 2-0 geriye düştükten sonra üst üste ataklarına devam etti. Karşılaşmanın 78. dakikasında Mladenovic sol taraftan içeriye orta açtı. Gelen topa kalecinden önce kafa vuruşu yapan Alexander Jeremejeff, attığı golle skoru 2-1'e getirdi.

Vierinha, ilk golünü attı

Maçın temposunun yükseldiği dakikalarda PAOK, üçüncü golü buldu. Karşılaşmanın 90. dakikasında 38 yaşındaki Vierinha ceza alanı içinde topla buluştu. Topu düzeltikten sonra sert şut çeke tecrübeli oyuncu ağları bularak skoru 3-1 yaptı. Vierinha, 2 sezon sonra golle tanışmış oldu.

Andrija Zivkovic, 4 yaptı

Son dakikalarda ataklarına ve gollerine devam eden PAOK, son dakikalarda skoru 4-1 yaptı. Otto'nun ceza sahasının içinde çevirdiği topa savunma arasında dokunan Andrija Zivkovic attığı golle maçı bitiren isim oldu.

İşte puan durumu

TAKIM ADI                            PUAN DURUMU

 

1- PAOK                                     77

2- AEK                                       75

3- Olympiakos                           73

4- Panathinaikos                       71

5- Aris                                       55

6- Lamia                                   35

İşte kalan maçlar

19 Mayıs Pazar- TSİ: 20.00

Panathinaikos- Olympiakos 

Aris - PAOK 

AEK- Lamia

Fatih Terim'in şampiyonluk şansı kalmadı

PAOK'a deplasmanda 4-1 mağlup olan Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos'un Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk ihtimali de kalmadı.

Senin için hazırladığımız haberler