Öztürk’ten Antalyaspor ve Bodrum FK için Avrupa vurgusu

27.10.2023 - 14:47 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 14:49

Antalyaspor’da bir dönem başkanlık görevini üstlenen ve Bodrum FK’nın hisselerinin büyük çoğunluğuna sahip olan Ali Şafak Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda her iki kulübün de Avrupa’da mücadele etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Öztürk’ten Antalyaspor ve Bodrum FK için Avrupa vurgusu

AJANSSPOR HABER

Geçmiş yıllarda Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da başkanlık görevini üstlenen ve şu anda da 1. Lig ekiplerinden Bodrum FK’nın hisselerinin büyük çoğunluğuna sahip olan Ali Şafak Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekecek açıklamalara imza attı. Turizm ve futbolun gücünün bir araya gelmesi gerektiğine dikkat çeken Öztürk, hem Antalyaspor’un hem de Bodrum FK’nın Avrupa’da mücadele etmesi gerektiğini ifade etti.

Türkiye de kazanacak

Bodrum ve Antalya Türkiye’nin turizminin en önde gelen destinasyonları olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Antalyaspor ve Bodrum FK’nin Avrupa’da boy göstermesi halinde ülke turizmine en fazla katkı sağlayacak iki yerdir. Yani buralardaki kulüplerimiz Bodrum FK ve Antalyaspor güçlendikçe, ülkemiz kazanacaktır! Bu iki güzel kulübe yaptığımız yatırım ve verdiğimiz desteklerin arkasındaki ana vizyonumuz hep bu olmuştur!” dedi.

Monaco ve Barcelona örneği

Her iki kulübe de ciddi emek verdiklerine vurgu yapan Öztürk, “Çok ciddi emekler verdiğimiz ve çok sevdiğimiz bu iki kulüp görev aldığımız süreçlerde hem sportif, hem yapılanma anlamında tarihlerinin en başarılı dönemlerini geçirmiş veya geçirmektedir. Doğru planlama, yapılanma ve kafa yapısı ile uzun vade de çok daha büyük başarılar gelebilir! Bodrum FK’nın bir ‘Monaco’, Antalyaspor’un da bir ‘Barcelona’ olma potansiyeli vardır” diye belirtti.

Engel olmaya çalışanlar çıktı

Kendilerine engel olmaya çalışan insanların olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Bazı dönemlerde engel olmaya çalışan ‘küçük olsun, benim olsun’ mantığından kurtulalım. Yaşadığı veya kazanç sağladığı il ve ilçeye destek olmak her devlet büyüğü, iş adamı, medya mensubu ve vatandaşın seçimi değil, görevidir! Bu güzel spor kulüpleri de ‘verme’ yerleridir, ‘alma’ değil. Verilen hizmet ve desteklerin koşullu olmaması ve bir karşılık beklenmemesi lazımdır. Kişisel hesaplar ve egoların rafa kaldırılması lazımdır! Biz şu ana kadar elimizden geleni yapmaya çalıştık ve yapmaya da devam ediyoruz! Bahsettiğimiz bu potansiyeli hep beraber destek verip gerçeğe dönüştürelim. Bu güzel iki değere daha da fazla değer katalım, temennimiz budur” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler