Nurmagomedov, McGregor'u devirerek unvanını korudu

07.10.2018 - 14:47 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 14:07

UFC hafifsiklet unvan maçında Rus Khabib Nurmagomedov ile İrlandalı Conor McGregor karşı karşıya geldi. Nurmagomedov, McGregor'ı 4 raunt sonunda yenerek kemerini korudu.

S Sport Plus'tan naklen yayınlanan UFC hafifsiklet unvan maçında Rus Khabib Nurmagomedov ile İrlandalı Conor McGregor karşı karşıya geldi. Nurmagomedov, McGregor'ı 4 raunt sonunda yenerek kemerini korudu.

Arbede yaşandı

Karşılaşma sonrası ise kısa süreli bir arbede yaşandı. Rus dövüşçü, kafesten atlayarak Conor McGregor'ın arkadaşlarından birine saldırdı. Bu esnada Nurmagomedov'un arkadaşı olduğu düşünülen seyircilerden birisi de kafese girerek İrlandalı dövüşçüye saldırdı. Yaşanan arbedeyi güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu.

“Bu oyunu değiştirmek istiyorum”

Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Khabib Nurmagomedov, "Herkes şu an benim hakkımda kötü konuşuyor. Ama kimse dinime ve aileme edilen küfürler hakkımda konuşmuyor. Komisyondan yaptığım hareket için özür diliyorum. Yaptığımız iş saçma bir spor değil. Saygılı bir spor. İnsanları dini hakkında gelişi güzel konuşamazsınız. Bu oyunu değiştirmek istiyorum." dedi.

Benzia da destek çıktı

Fenerbahçeli Yassine Benzia, MMA'deki büyük kapışmada Conor Mcgregor'ı deviren ve 'dinim hakkında konuşamaz' diyen Khabib Nurmagomedov'a destek çıktı. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler