Anthony Nwakaeme Geldi Mi? Galatasaray Transfer Haberleri

21.08.2022 - 15:24 | Son Güncellenme: 21.08.2022 - 15:29

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... 2021-22 sezonunun süper starı Anthony Nwakaeme Galatasaray'a transfer oluyor mu? İşte haber ile ilgili detaylar.

Anthony Nwakaeme Geldi Mi? Galatasaray Transfer Haberleri

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray yeni yönetim ve yeni teknik heyetiyle kadroda büyük bir değişime giderken, transfer döneminin son bölümünde de birkaç takviye daha yapmayı planlıyor. 

Gündemdeki isim Nwakaeme

Sarı-kırmızılı takımın takviye hedeflerinden biri de oyun görüşü yüksek kanat oyuncusu. Bu doğrultuda son günlerde yüksek sesle gündeme getirilen isim Antony Nwakaeme... 

Trabzonspor'la sözleşme yenilemedi

Trabzonspor geçen sezon ipi göğüşlerken, ligin süper starı da Nwakaeme olmuştu. Nijeryali futbolcu, sezon sonunda bordo-mavili kulüple maddiyatta anlaşamamış ve sözleşme yenilememişti.

Nwakaeme şu an boşta

Nwakaeme'nin beklentisi 3 milyon Euro'ydu. Birçok kulüple dirsek teması yaşayan tecrübeli futbolcu koca bir yaz hiçbir yere imza atamadı ve boşta kaldı. 

Menajeri yine sahneye çıktı

Geçen hafta ünlü menajer William D'avila yine sahneye çıktı ve oyuncu tarafıyla birlikte Nwakaeme'nin Galatasaray'a transferini yapmaya çalıştı. 

"Görüşmedik bile"

Erden Timur önderliğindeki Galatasaray transfer komitesi ise Nwakaeme tarafının girişimlerini çok dikkate almadı. Galatasaray transfer komitesine Nwakaeme konusunu sorduğumuzda, "Görüşmedik bile" cevabı verildi    

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu neden düşüşe geçti? İşte nedenleri...
Habere Git

Trabzonspor kariyeri

Öte yandan, 33 yaşındaki Nijeryalı sol kanat oyuncusu Trabzonspor'la çıktığı 145 maçta 47 gol ve 40 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Sırp stoper! Teklif yapıldı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler