Nuri Şahin milli takım kararını verdi!

04.10.2023 - 11:52 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 11:57

A Milli Takım’da Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın ekibine girmesi istenen Nuri Şahin, kararını verdi. Şahin, gelen teklifi reddetti. İşte detaylar.

Nuri Şahin milli takım kararını verdi!

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR 

A Milli Takım’da Stefan Kuntz’un yerine göreve getirilen Vincenzo Montella’nın ekibine girmesi için teklifte bulunulan Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, kararını verdi. İlk gelen teklifi Antalyaspor’dan ayrılmak istemediği için reddeden Şahin, 3 maçlık görevlendirme talebini de bir süre düşündükten sonra kabul etmedi.

Antalyaspor'a odaklanmak istiyor 

Henüz Vincenzo Montella ismi netleşmeden teknik heyete katılması için görüşmelere başlanan Nuri Şahin, Antalyaspor’dan ayrılmak istemediğini ileterek gelen teklifi reddetti. Olumlu karşılık gelmemesi üzerine Şahin’e ikinci teklif olarak 3 maçlık görevlendirme önerisi sunuldu. Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’na katılması yolunda son derece kritik önem taşıyan Hırvatistan, Letonya ve Galler maçları için teknik ekipte yer alması istenen Şahin, bu teklifi bir süre düşündükten sonra sadece Antalyaspor'a odaklanmak istemesi sebebiyle kabul etmedi.

Büyükekşi isim vermeden konuşmuştu 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz hafta düzenlenen Vincenzo Montella'nın imza töreninde Nuri Şahin ile ilgili olarak yöneltilen soru üzerine, “Teknik heyette 2 Türk antrenör olacak. Önümüzdeki hafta isimleri açıklayacağız’’ açıklamasını yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Samsunspor eski hocasını geri getirdi!
Habere Git

Süper Lig'in en eskisi

2021-2022 sezonundan bu yana Antalyaspor’da görev alan Nuri Şahin, hali hazırda Süper Lig’de en uzun süredir görev yapan teknik adam durumunda. Sezon öncesinde Sivasspor’dan Rıza Çalımbay, Adana Demirspor’dan Vincenzo Montella, sonrasında da Başakşehir’den Emre Belözoğlu’nun istifasıyla birlikte Süper Lig’in en uzun süredir görev yapan ismi olan Nuri Şahin, yaklaşık 2 yıldır Antalyaspor’un teknik patronu durumunda bulunuyor.

80 maçta görev aldı 

Antalyaspor’da geçirdiği 3’üncü sezonunda toplam 80 maça çıkan Nuri Şahin, 32 galibiyet, 20 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşadı. 1.45’lik puan ortalaması tutturan Şahin önderliğindeki Antalyaspor, son iki maçını kazanarak çıkışa geçmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
İşte Sebastian Szymanski'nin bonservis bedeli!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler