ÖZEL - Menajeri açıkladı! İşte Kerem Aktürkoğlu'nun peşindeki takım

29.05.2024 - 13:23 | Son Güncellenme: 29.05.2024 - 13:48

Son dakika | Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri, oyuncuyu transfer etmek isteyen Avrupa takımını açıkladı. İşte detaylar...

ÖZEL - Menajeri açıkladı! İşte Kerem Aktürkoğlu'nun peşindeki takım

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de 24'üncü şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'ın en çok süre alan oyuncularından Kerem Aktürkoğlu, Ali Sami Yen Rams Park'ta düzenlenen unutulmaz kutlamada, veda vaktinin geldiğine dair büyük ipucu vermişti. Sol kanat oyuncusunun önceliği Avrupa'nın büyük liglerinde yer almak olsa da temsilcisine Suudi Arabistan'dan parasal değeri çok yüksek teklifler de geliyor.

5 büyük ligden ilgi gösteren tek kulüp Sociedad

Ajax'ın Türk milli oyuncuyla sözleşme imzalamak istediğine dair söylentiler var ancak bunun şimdilik bir temeli yok. Şimdilik Avrupa'nın 5 büyük liginden oyuncuya ciddi şekilde ilgi gösteren tek kulüp Real Sociedad oldu.

Kulübe resmi teklif geldi!

TRT Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için 2 farklı ligden resmi transfer teklifi aldı. Bu liglerin birinin MLS, diğerinin ise La Liga olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Victor Nelsson'un paylaşımının perde arkası ortaya çıktı! Taraftara ateş püskürmüştü...
Habere Git

Menajeri doğruladı! "Real Sociedad onu istiyor..."

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni menajeri William Davila, Özgür Sancar'ın bu konudaki sorusunu yanıtladı. Bask kulübünün futbolcuyla ilgilenip ilgilenmediği hakkında konuşan Davila, "Evet, Aktürkoğlu'nun tarzını beğeniyorlar, Real Sociedad onu istiyor..." ifadelerini kullandı.

Henüz Galatasaray'la masaya oturulmadı

Kerem Aktürkoğlu, Real'in gündeminde ancak İspanyol kulübü 2 yıllık sözleşmesi kalan oyuncu için henüz Galatasaray'la pazarlık yapmadı.

Galatasaray, oyuncuyu 2020 yılında 3. Lig takımı olan 24 Erzincanspor'dan transfer etti. Başarılı futbolcu, Galatasaray'ın seviyesinin çok altında bir ligden gelmesine rağmen dört yıl boyunca önemli bir oyuncu olmayı başardı. Aktürkoğlu aynı zamanda Avrupa Kupası için Türk Milli Takımı'nda teknik direktör Montella'nın da çok önem verdiği bir oyuncu.

İlgini Çekebilir
Şampiyon takımın şampiyon taraftarı! İşte Süper Lig'de seyirci ortalaması
Habere Git

İşte Galatasaray'ın beklediği bonservis

Galatasaray yönetimi, Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılma kararına saygı duyuyor. Her takımla müzakereye açık olduğu kaydedilen Sarı-Kırmızılılar'ın oyuncunun satışından beklediği bonservis bedeli ise en az 10 milyon Euro.

Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezonki performansı

Türk milli oyuncu, Galatasaray'ın üst üste iki kez şampiyonluk kazandığı bu sezonda 54 maçta 15 gol attı ve 9 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler