Galatasaray'da Özel Kalem Atamasına Yeni CEO Hande Başev'den Engel

04.01.2022 - 21:48 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 00:22

Galatasaray haberleri... Galatasaray'da yeni CEO ataması birçok tartışmayı beraberinde getirirken o süreçte genel sekreter Köksal Ünlü de istifa etmişti.

Galatasaray'da Özel Kalem Atamasına Yeni CEO Hande Başev'den Engel

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Özel kalem görevi için davet edilen Emir Kıvırcık'ın göreve gelmesini de yeni CEO Hande Başev'in engellediği ortaya çıktı.  

Yönetimde kısa sürede kopmalar yaşandı

Galatasaray'da "Birlikte Çok Şey Başaracağız" mottosuyla yola çıkan yeni yönetimde kısa sürede kopmalar yaşandı. 

Sarı-kırmızılı yönetimin henüz 6'ncı ayında genel sekreter Köksal Ünlü ile başkan yardımcısı Rezan Epözdemir istifa ederken, özellikle başkan Burak Elmas'ın bireysel inisiyatif alarak Hande Başev'i sportif A.Ş'ye CEO olarak ataması büyük tartışmalar oluşturmuştu. 

İlgini Çekebilir
Burak Elmas'tan Fatih Terim mesajı
Habere Git

Hande Başev'e verilen yetkiler tartışılıyor

Divan üyeleri Ahmet Özdoğan ile Gürkan Eliçin bu atamaya ayrık görüş bildirirken, Hande Başev'e verilen yetkiler camia içerisinde sorgulanmaya devam ediyor. 

Emir Kıvırcık'a engel

Yeni CEO'nun Galatasaray'ın sevilen üyelerinden Emir Kıvırcık'ın da göreve gelmesini engellediği ortaya çıktı. Başkan Burak Elmas'ın özel kalem olarak düşündüğü Kıvırcık Hande Başev'in vetosuyla karşılaştı.  

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni CEO'suna şok! Daha yeni atanmıştı...
Habere Git

Peki Ayrık görüş nedir?

Yargıçlar, oluşumunda yer aldıkları bir dava hakkında görüşlerini beyan edebilir ve bu görüşler ilgili esas hakkındaki kararın sonuna eklenir. Yargıçlar hangi sebeplerden ötürü çoğunlukla örtüşen bir karar verdiklerini açıklarlar, ki bu durumda uyumlu görüşten söz edilir. Bazen de yargıçlar neden çoğunluğun
fikirlerini paylaşmadıklarını açıklarlar, ki buna da ayrık görüş denir.

Senin için hazırladığımız haberler