Özel jet, Hulk için bekletiliyor

27.01.2021 - 10:15 | Son Güncellenme: 27.01.2021 - 10:27

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta gündem Brezilyalı yıldız Hulk...Siyah beyazlılarda transferde gündem maddesi Hulk! Menajer Ahmet Bulut da bu transfer için devreye girdi. Sergen Yalçın da devre arası transfer döneminde bir hücum oyuncusu kadrolarına katmak istediklerini ifade etmişti. İşte detaylar...

Özel jet, Hulk için bekletiliyor

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Hulk çin girişimlerine hız verdi. Siyah-beyazlı takım cuma gününe kadar transferi sonuçlandırmak istiyor...

Hulk, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor

Sabah'ta yer alan habere göre; transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Beşiktaş'tan son dakika haberleri üst üste geliyor. Beşiktaş, cuma gününe kadar transferi sonuçlandırmak istiyor. Beşiktaş'a bu transferde en ciddi rakip ise Brezilya temsilcisi Flamengo. Hulk da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Başakşehir'in de Hulk için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında.

En ciddi rakibinin Flamengo

Menajer Ahmet Bulut, Beşiktaş'tan aldığı yetkiyle Hulk'un temsilcisi Nuno Ferreira ile görüşmelerine hız verdi. Cuma gününe kadar bu transfer için yanıt bekleyen siyahbeyazlıların en ciddi rakibinin Flamengo olduğu kaydedildi.

Başakşehir nabız yokluyor

Ülkesi Brezilya'da ailesiyle birlikte tatilini sürdüren 34 yaşındaki futbolcuya teklif götüren Flamengo, menajeriyle de sıcak pazarlık halinde. Bu arada Başakşehir'in de Hulk için nabız yokladığı öğrenildi.

Flamengo'yu takibe aldı

Hulk'un bu gelişmeler esnasında Flamengo'nun sosyal medya hesabını takip etmesi de dikkat çekti. Yakın arkadaşı Josef'in de "Beşiktaş'a gel" çağrısında bulunduğu yıldız futbolcunun kararı beklenirken, siyah-beyazlıların İngiltere'de bir özel uçağı hazır tuttuğu kaydedildi.

Camianın önde gelen isimlerinden birine ait olan bu uçağın, yıldız oyuncu tarafından olumlu yanıt gelmesi halinde rotası Brezilya olacak ve Hulk'u alarak İstanbul'a getirecek.

"Hulk, Türkiye'yi çok seviyor"

Öte yandan oyuncunun menajeri Nuno Ferreira, Fanatik'e konuştu.

Ferreira, "Hulk, Türkiye'yi çok seviyor. Ligdeki rekabeti, taraftarın futbola olan tutkusunu çok seviyor. Orada oynama fırsatı oldu ve atmosfere aşık oldu. Önümüzdeki belki birkaç saat, belki de birkaç günde oyuncumla birlikte bir karar vereceğim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler