Fenerbahçe’nin orta sahasına Süper Lig’den transfer! Dario Saric...

23.11.2023 - 10:54 | Son Güncellenme: 23.11.2023 - 15:12

Devre arası transfer sezonunda orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un Boşnak futbolcusu Dario Saric’i de listesine ekledi.

Fenerbahçe’nin orta sahasına Süper Lig’den transfer! Dario Saric...

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Devre arası transfer sezonunda orta sahasına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, çalışmalarına devam ediyor. Milan’dan Rade Krunic’in transferini tamamlamak için yoğun mesai harcayan Sarı-Lacivertliler, alternatif isimlere de listesinde yer veriyor.

Ali Koç geçer not verdi

Antalyaspor’un sezon başında satın alma opsiyonuyla Palermo’dan kiraladığı Dario Saric’in Fenerbahçe’nin orta sahası için alternatif isimler arasında yer alıyor. Sezonun 5’inci haftasında İstanbul’da oynanan Fenerbahçe – Antalyaspor mücadelesinde Sarı-Lacivertlilerin Başkanı Ali Koç tarafından beğenilen Boşnak futbolcu için ilk temasın da başkanlar düzeyinde yapıldığı ve devre arasında bir kez daha Akdeniz ekibinin kapısının çalınabileceği öğrenildi.

Performansıyla dikkat çekti

Antalyaspor kariyerindeki 3’üncü maçına Fenerbahçe karşısında çıkan Saric, mücadele 3-2 kaybedilmesine karşın ortaya koyduğu performansla özellikle 2 gol atan Adam Buksa ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 90 dakika sahada kalan Saric, 39 kez topla buluşurken, 28 pasla yüzde 82 başarı oranı sağlayıp 3 top kapma, 4 ikili mücadele galibiyeti ve 1 de uzaklaştırmalık performans ortaya koymuştu. 

İlgini Çekebilir
İtalyan basını duyurdu! Fenerbahçe’nin eski aşkı yeniden alevlendi!
Habere Git

2 kez fileleri havalandırdı

Jakub Kaluzinski’nin sakatlanmasının ardından ilk kez Sivasspor mücadelesinde Kırmızı-Beyazlı formayı giyen Saric, o karşılaşmanın ardından 9 maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıktı. 832 dakika oyunda kalan başarılı futbolcu, 2 kez de gol sevinci yaşadı. 

Satın alma opsiyonu 1.2 milyon Euro

Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Dario Saric’in bonservisini almak Antalyaspor’un elinde… 1.2 milyon Euro ödemesi halinde Saric’in bonservisini alabilecek Kırmızı-Beyazlıların beklentisi ise 5 milyon Euro civarında elden çıkarmak.

Senin için hazırladığımız haberler