Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Bonservisini Yükseltti! İşte Yeni Rakam...

27.07.2023 - 13:23 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 13:40

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Avrupa'nın birçok takımı tarafından takip edilen başarılı oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelini yükseltti.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Bonservisini Yükseltti! İşte Yeni Rakam...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 2. turunda Zimbru'yu 5-0 mağlup ettiği karşılaşmada müthiş bir performans ortaya koyan ve attığı golle de ayakta alkışlanan Ferdi Kadıoğlu için harekete geçti.

Fenerbahçe, Ferdi'nin bonservisini yükseltme kararı aldı

Sarı-lacivertli yönetim, gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın birçok takımının transfer listesine giren milli futbolcunun bonservis bedelini yükseltme kararı aldı.

Ferdi'nin bonservis bedeli 30 milyon Euro

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi, Ferdi Kadıoğlu için daha önce açıkladığı 25 milyon Euro olan bonservis bedelini 30 milyon Euro'ya çıkarttı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeni transferi Ferdi'nin golüyle duyurdu
Habere Git

Sarı-lacivertli yönetim; ismi Inter, Sevilla, Napoli ve Lazio gibi birçok takımla anılan yıldız oyuncu için bu rakamı veren bir kulübün olması durumunda, isteyen kulüplerle görüşmenin gerçekleştirileceği öğrenildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun geçen sezonki performansı

Kanarya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden yıldız oyuncu, geçen sezon forma giydiği 48 karşılaşmada 4 gol ve 5 asist kaydetti.

Ferdi, NEC Nijmegen'den Fenerbahçe'ye transfer olmuştu

Milli futbolcu 14 Temmuz 2018 tarihinde Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sarı-lacivertli takıma transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Livakovic kararsız! Fenerbahçe'nin alternatifi de yıldız
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler