Emirhan İlkhan'ın Beşiktaş'tan Ne Kadar Aldığı Belli Oldu

02.08.2022 - 13:39 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 13:54

Beşiktaş forması giyen ve İtalya Ligi takımlarından Torino'ya transferi an meselesi olan Emirhan İlkhan'ın siyah-beyazlı takımdan ne kadar aldığı belli oldu.

Emirhan İlkhan'ın Beşiktaş'tan Ne Kadar Aldığı Belli Oldu

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR 

Beşiktaş'ta forma giyen ve sözleşmesine koyduğu 4.5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi gereğince takımdan ayrılması an meselesi olan Emirhan İlkhan’ın siyah beyazlı ekipten ne kadar kazandığı belli oldu. 

4.5 milyon TL'ye imza attı

Genç oyuncunun iddia edildiği gibi düşük rakamlara değil, yıllık 4.5 milyon TL'ye imza atttığı ortaya çıktı.

Her sene ücreti artıyor

İlkhan'ın ücreti ayrıca her sene 500 bin ve 1 milyon TL arasında artıyor.

5 yıllık sözleşme

Bu hafta içi Torino'ya transfer olması beklenen Emirhan İlkhan'ın İtalyan ekibi ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yıllık net 600 bin Euro kazanacağı iddia edilmişti.

Geçen sezonki performansı

Öte yandan, siyah-beyazlı takım ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden orta saha oyuncusu, geçen sezon çıktığı 12 maçta 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Arthur Masuaku neden açıklanmadı? Gece yarısı İstanbul'a geldi ama...
Habere Git

"Transferim olur ya da olmaz, bilemiyorum"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yapan 18 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"Yurt dışına transferim hakkında dün akşam itibarıyla basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yapma gereği duyuyorum. Geride bıraktığımız haziran ayında kulübümle olan sözleşmemi yeniledim ve imza atarken yurt dışından uygun bir teklif gelmesi halinde belirli bir meblağ karşılığı ayrılabilmem için anlayış göstermelerini rica ettim.

 

Süreç sonunda transferim olur ya da olmaz, bilemiyorum. Ancak bu durumun benim için de ne kadar zor bir süreç olduğunu paylaşmak istiyorum. Eğer yurt dışına gidersem, Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine"

İlgini Çekebilir
Dana Evans Beşiktaş’ta
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler