Kupa yenilgisi Altay'da bardağı taşırdı! Sinan Kaloğlu gidiyor / 1. Lig haberi

22.10.2022 - 14:01 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 14:03

TFF 1. Lig'de küme düşme bölgesinde bulunan, Türkiye Kupası'nda Efeler 09'a elenen Altay'da yönetim, teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun görevine son verme kararı aldı.

Kupa yenilgisi Altay'da bardağı taşırdı! Sinan Kaloğlu gidiyor / 1. Lig haberi

Nazım Türknas/ Ajansspor

TFF 1. Lig’in alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Altay'da Kulübü’nde yönetim, teknik direktör Sinan Kaloğlu konusunda kararını verdi. Özellikle Türkiye Kupası'nda 3. Lig ekibi Efeler 09 karşısında alınan 2-1'lik yenilgi bardağı taşırdı.

Maç sonucuna bakılmayacak!

Başkan Ayhan Dündar ve yönetimi, siyah-beyazlı taraftarlardan ve camiadan gelen bu tepkilere daha fazla kayıtsız kalamadı ve bugün oynanacak Erzurumspor FK maçının sonucuna bakılmaksızın Sinan Kaloğlu ile yolları ayırma kararı aldı.

Oynanan futbola tepki vardı

Geçen sezonun son haftalarında göreve gelen ve bu sezonda takımın başında görev alan Sinan Kaloğlu’na, oynattığı futbol ve almış olduğu başarısız sonuçlar nericesinde camiada büyük tepki bulunuyordu. 

İlgini Çekebilir
Altay'dan TFF'ye Efe başvurusu
Habere Git

Karnesi zayıf!

İlk teknik adamlık deneyimini, Altay'da yaşayan Sinan Kaloğlu’nun almış olduğu sonuçlar taraftarı pek mutlu etmedi. Geçen sezon süper ligde 8 maçta, yalnızca bir kez galip gelmeyi başarmış, 2 beraberlik ve 5 kez mağlup olmuştu.

Altay küme düşme bölgesinde 

TFF 1. Lig'de ise 9 maç sonunda yine 1 kez galibiyet mutluluğunu tadan genç teknik adam,4 kez beraberlik ve 4 kez yenilgi yüzü gördü. 7 puan toplayan Altay  küme düşme hattında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler