Beşiktaş'ta Pjanic sürprizi! Sergen Yalçın'la görüştü

02.12.2021 - 18:30 | Son Güncellenme: 02.12.2021 - 22:51

Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak Beşiktaş'ın kamp kadrosuna sakatlığı bulunan Miralem Pjanic de alındı. Yıldız futbolu oynayacak mı? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Pjanic sürprizi! Sergen Yalçın'la görüştü

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçını kaybeden Beşiktaş yarın Kasımpaşa'ya konuk olacak. İki takım, 15. haftanın açılış maçında kozlarını paylaşacak. 

Kartal, Sergen Yalçın'la yeni sayfa açmak istiyor 

Sergen Yalçın ile yola devam kararı alan siyah-beyazlılar, mutlak 3 puan parolasıyla lige yeni bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak mücadele öncesi Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı.  

Montero kadroda yok

Beşiktaş'ın kadrosunda sezonu kapatan Mert Günok'un yanı sıra, Montero, Gökhan Töre, Alex Teixeira ve cezalı Necip Uysal yer almadı. Buna karşılık sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında oynamayacağı açıklanan Miralem Pjanic'in kamp kadrosunda oluşu şaşkınlık yarattı.

Son çekilen MR'ı temiz çıktı

Yıldız oyuncunun son dakika sürprizinin perde arkasını Ajansspor araladı. Dün yapılan çalışmaya çıkan ve terk etmek zorunda kalan Pjanic, çekilen MR sonucunun temiz çıkmasıyla soluğu Sergen Yalçın'ın yanında aldı. 

Beşiktaş'ı kritik maçta yalnız bırakmak istemiyor

Takımını bu zorlu mücadelede yalnız bırakmak istemeyen ve en kötü ihtimalle son yarım saat oynayabileceğini söyleyen Bosnalı orta saha böylelikle kadroya alındı. Yalçın'ın yıldız futbolcunun özverisine memnun olduğu, ancak büyük ihtimalle Pjanic'i 11 de oynatmayacağı öğrenildi.

Pjanic'in sakatlığı neydi?

Miralem Pjanic'in hafta içinde yapılan antrenman öncesi sol uyluk üst bölgesinde ağrı hissettiği için MR'ı çekilmişti. Ünlü futbolcunun, uyluk üst kısmında tendon iltihabı olarak bilinen tendinit saptanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler