Belhanda’ya Süper Lig’den talip çıktı

25.12.2023 - 12:44 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 12:48

Adana Demirspor’dan ayrılması beklenen Faslı yıldız Younes Belhanda, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor’un gündemine geldi... İşte detaylar...

Belhanda’ya Süper Lig’den talip çıktı

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Adana Demirspor’da yaşanan maddi sorunlar sebebiyle takımdan ayrılması beklenen Faslı futbolcuya Süper Lig’den talip çıktı. Trabzonspor’la da adı anılan 33 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekiplerinden Pendikspor’un gündemine girdi. 

Devre arası girişimde bulunulacak

Henüz Adana Demirspor ile resmi olarak yollarını ayırmayan başarılı futbolcu, önceki gün oynanan Antalyaspor mücadelesinin kadrosunda yer almadı. Yaşanan gelişmeleri takip eden Pendikspor’un ayrılığın resmileşmesi halinde Belhanda’nın kapısını çalacağı öğrenildi. 

2017’de Türkiye’ye geldi

Süper Lig’le 2017 yılında Galatasaray’a transfer olarak tanışan Belhanda, Türkiye’deki 7’nci sezonunu geçiriyor. 165 maça çıkan başarılı futbolcu, 36 gol ve 30 asiste imza koyarak dikkat çekmeyi başardı. 2021-2022 sezonundan bu yana Adana Demirspor forması giyen Belhanda, Akdeniz ekibiyle de 74 maçta 19 gol ve 12 asistlik katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Sözleşmesini feshetti
Habere Git

Bu sezon 20 maça çıktı

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplam 20 maça çıkan Belhanda, 3 gol ve 4 asistlik katkı verdi. Badou Ndiaye ile birlikte takımdan ayrılması beklenen Belhanda’nın Türkiye’de kalmaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Kümede kalma mücadelesi veriyor

Belhanda’yı gündemine alan Pendikspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. 16 maç sonunda 13 puan toplayan İstanbul ekibi, İstanbulspor’un üzerinde 19’uncu basamakta yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da yaprak dökümü! Bir ayrılık daha...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler