Arda Güler: “Abi Bunu Sıkı Tut Aman Kaybolmasın”

17.04.2022 - 11:44 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 13:17

Fenerbahçe haberleri. Kadıköy’de taraftarı önünde ilk gol sevincini yaşayan Arda Güler “Penaltıyı bana attıran Enner Valencia’ya çok teşekkür ederim” dedi

Arda Güler: “Abi Bunu Sıkı Tut Aman Kaybolmasın”

Aygün ÖZİPEK-AJANSSPOR

Fenerbahçe'de ikinci yarı oyuna giren ve iç sahadaki ilk golünü kaydeden Arda Güler, karşılaşma sonrası maç topunu evine götürdü. 

"Aman abi bu topu sıkı tut"

Maçın bitiş düdüğü ile galibiyeti getiren topu alan Arda Güler, taraftar takımı tribünlere çağırınca elindeki topu saha kenarında bulunan Fenerbahçe Medya Sorumlusu Alper Yemenicileri'e verirken “Aman abi bu topu sıkı tut. Kimseye verme. Benim için çok önemli. Kaybolmasın ne olur” dedi.

Topu öptü, çantasına koydu

Taraftar selamlamasından sonra soyunma odasına giden ve hemen topu medya sorumlusunun elinden tekrar alan Arda “Bana bugün destek olan bütün ağabeylerime ve benim yanımda olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek gol atığı topu bir kez daha öperek çantasına koydu ve evinin yolunu tuttu. 

Gözüne uyku girmedi

Arda Güler, topu sabaha kadar başucunda tutarken sık sık yataktan kalktığını ve topu defalarca öptüğünü söyledi. Sabaha kadar gözüne uyku girmeyen Arda’nın bu sevincine ailesi de çok büyük destek oldu.   

Bu sezonki performansı

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 17 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 22 maçta 7 gol ve 4 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Roberto Mancini'den Fenerbahçe cevabı
Habere Git

Türkiye U17 Milli Takım ile de 10 maça çıkan genç oyuncu 4 gol ve 1 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler