Antalyaspor'da, Doğukan Nelik’ten Kulüp Bulması İstendi | Transfer Haberleri

13.07.2023 - 09:22 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 09:29

Antalyaspor haberleri. Süper Lig takımlarından Antalyaspor, 22 yaşındaki savunma oyuncusu Doğukan Nelik ile yollarını ayırmak istiyor. İşte detaylar...

Antalyaspor'da, Doğukan Nelik’ten Kulüp Bulması İstendi | Transfer Haberleri

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

Yeni sezon öncesi kadrosunda büyük bir değişime gidecek Antalyaspor’da transfer çalışmaları gibi kadroda düşünülmeyen isimlerle de görüşmeler devam ediyor. 

12 futbolcuyla yollar ayrıldı

Tam 12 futbolcuyla yollarını ayıran ve Sinan Gümüş, Houssam Ghacha, Sherel Floranus’la da sözleşme fesih görüşmeleri yapılan Akdeniz ekibinde bir isimle daha ayrılık pazarlığı başladı.

Doğukan Nelik, Nuri Şahin'den geçer not alamadı

Antalyaspor'da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’den geçer not alamayan Doğukan Nelik, gelecek sezonki planlamada yer almıyor. 

İlgini Çekebilir
Kartal neşteri vurdu
Habere Git

Kiralık ya da satış

22 yaşındaki futbolcu ile ayrılık görüşmeleri başlarken, genç oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi ya da bonservis ile satılması planlanıyor. 

100 bin Euro ödendi

2021-2022 sezonunda Akhisarspor’dan transfer edilen Doğukan Nelik için 100 bin Euro yetiştirme bedeli ödeyen Antalyaspor, genç futbolcudan beklenen verimi alamadı. Transferinin ardından ciddi bir sakatlık geçiren Doğukan Nelik, Kırmızı-Beyazlı formayla sadece 1 kez resmi maça çıkabildi.

Geçen sezon Nazilli’de oynadı

Geçen sezonu TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’da geçiren Doğukan Nelik, toplam 27 maçta sahaya çıktı. Bin 558 dakika oyunda kalan genç stoper, 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Demokratik Kongolu forvet!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler