ÖZEL - Ahmet Nur Çebi'nin büyük üzüntüsü! 'İnanılır gibi değil"

26.11.2021 - 14:55 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 14:59

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde 5 maçta sıfır puan alınmasının yanı sıra gelir kaybı nedeniyle de büyük üzüntü yaşıyor.

ÖZEL - Ahmet Nur Çebi'nin büyük üzüntüsü! 'İnanılır gibi değil"

Kartal Yiğit - Ajansspor

Ajax, Sporting Lizbon ve Borussia Dortmud ile mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 5 maç sonunda puansız son sırada yer alan Beşiktaş'ta iki üzüntü birden yaşanıyor. 

Devler Ligi'nde 5 maçta sıfır çekerek, tarihin de görülmemiş bir başarısızlık yaşayan Beşiktaş'ta hem galibiyetlerin getireceği prestij hem de mali kayıp başkan Ahmet Nur Çebi'yi çok üzdü. 

"İnanılır gibi değil"

Başkan Çebi, yönetici arkadaşlarıyla Ajax maçı sonrası yaptığı sohbette, "İnanılır gibi değil. Bu durumu hiç beklemiyordum. 2 galibiyet alsak 70 milyon TL'nin üzerinde bir para demek. Yani hemen hemen lig de bütün maçları kazansak alacağımız paraya yakın. Bu fırsatı kaçırdık çok yazık. Hayalkırıklığı yaşıyorum" dediği öğrenildi.

Beşiktaş grubundaki 5. maçında geçtiğimiz salı günü sahasında Ajax'a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

Son maç Dortmund'la

Siyah beyazlılar gruptaki son maçında gruptan çıkma şansını yitiren ve yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam edecek olan Alman devi Borussia Dortmund ile deplasmanda oynayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler