Transfer... Etimesgutlu Berk Akgönül'ün Hedefi Süper Lig

06.05.2023 - 14:56 | Son Güncellenme: 06.05.2023 - 15:03

Etimsesgut'un başarılı orta saha oyuncusu Berk Akgönül, bir dönem futbolu bıraktı. Yeniden dönerken babasını kaybetti. Ama yılmadı. Teklifler alan genç futbolcunun hedefi Süper Lig.

Transfer... Etimesgutlu Berk Akgönül'ün Hedefi Süper Lig

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor'un merkez orta saha oyuncusu Berk Akgönül, azmin ve pes etmemenin futbol sahalarındaki örneklerinden biri. 23 yaşındaki futbolcu, yaşadığı ağır sorunlara karşın futboldan kopmadı ve bu sezon başarılı bir performansa imza attı.

Bucaspor altyapısından çıktı

İzmir'in köklü kulüplerinden Bucaspor altyapısından çıkan Berk Akgönül, 2 yıl Altınordu'da yer aldıktan sonra Bursaspor altyapısına geçti. Oyuncu 2020 yılına kadar yeşil beyazlı ekibin bünyesinde yer aldı. 

Gölcükspor transferi son gün yattı

İlk profesyonel imzasını Gölcükspor'a attı. Tanıdık bir hocasının tavsiyesiyle Gölcük'e gitmeyi kabul etti. Ancak, transferin son günü  kulüp transferden vazgeçince, Bursaspor'a geri dönmek zorunda kaldı. Aslında bu "takımsız" kaldığı anlamına da geliyordu.

İlgini Çekebilir
Yunan koç Anadolu Efes için İstanbul'da!
Habere Git

Futbolu bırakmayı kararlaştırdı

Yaşadığı hayal kırıklığından ötürü futbolu bırakmaya karar verdi. Yine bir tanıdığının motive etmesiyle yarım devrelik bir kaybın ardından yeniden yeşil sahalara dönme kararı aldı. Ocak 2021'de Etimesgut'a imza attı.

Sözleşmesi 2 sezon sonra bitiyor

Berk, futbola yeniden döndü ama Etimesgut'taki ilk sezonunda babasını kaybetmenin acısını yaşadı. Yine de yılmadı ve ayakta durdu. Performansı ve karakteriyle takımda çok sevildi. Oyuncunun Etimesgut ile 2024-25 sezonun sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor. 

Gelen birçok transfer teklifi var

Ajansspor'a konuşan Berk Akgönül, Süper Lig düşü kuruyor. Akgönül, "Hedefim her zaman en üst ligde oynamak. Babamı kaybettikten sonra onun hatırası için de bu hedefi daha çok istemeye başladım. Birçok teklif var. Kulübümün de görüşü ve menfaati doğrultusunda en doğru kararı vermek istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Altay Bayındır'ın yerine gelecek isim belli oldu! Anlaşma...
Habere Git

Berk Akgönül, iki sezonda Etimesgut ile 65 maça çıktı. Oyuncu 5 gol atıp 2 de asist yaptı.

Öte yandan yarın saat 15.00'te Kocaelispor ile sahasında karşılaşacak olan Etimesgut Belediyespor, ligde topladığı 39 puanla 15. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler