Özcan Bizati'den Bursaspor camiasına ilk mesaj

24.09.2021 - 19:14 | Son Güncellenme: 24.09.2021 - 19:27

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un yeni teknik direktörü Özcan Bizati ilk kez basının karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Özcan Bizati'den Bursaspor camiasına ilk mesaj

AJANSSPOR-HABER

Bursaspor’da Fatih tekke'den görevi devralan Özcan Bizati, ilk kez basın mensuplarının karşısına geçti. 53 yaşındaki teknik adam, “Nereye geldiğimi biliyorum. Büyük camiaya geldiğimin farkındayım. Beklentilerin ve değiştirmemiz gerekenlerin farkındayım" dedi.

'Bursaspor’un kadrosu iyi'

Bizati şöyle devam etti: "Basına, taraftarımıza, yönetimimize herkese ihtiyacımız var. Yapmak istediğimiz her şeyi yapacağız. Şehri de biliyorum. Daha önce çalışmıştık. Heyecanını ve beklentiyi biliyorum. Bursaspor’un kadrosu iyi. Ama ortaya çıkartamadıkları yetenekler var. Onları ortaya çıkartmak için çalışıyoruz. Biz gülerek iş yapan insanlarız. Etrafımızı da güldürerek mutlu bir motivasyonla iş yapma taraftarıyım.”

'Ankaragücü maçında baskın oynamalıyız'

Özcan Bizati, Ankaragücü maçıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Güzel bir mücadele olacak. Her maçta üç puan ortadadır. Rakip fark etmez. Siz mücadele ederseniz puanları alırsınız. Biz de o mücadeleyi vereceğiz. Baskın bir oyun oynamamız gerektiğini biliyorum. Şerefiyle ve kalitesiyle mücadele edecek bu takım. Önde oynamak istiyorum. 2-3 hafta sonra istediklerimin tam anlamıyla ortaya çıkacağını düşünüyorum. Defans da hücum da yapsak o heyecanı yansıtmak zorundayız.”

Zalazar, Aykut Akgün ve Hasan Ayaroğlu'nun durumları 

Futbolcuları hakkında da değerlendirmede bulunan deneyimli çalıştırıcı, “Zalazar’la ilgili olarak farklı bir düşüncem yok. Kim olursa olsun performans koyan her oyuncu oynayacak. Altyapıdaki oyuncu ile yeni transferler fark etmez. Aykut Akgün ve Hasan Ayaroğlu'nu iyi bilirim. Kulübe karşı bir hata yapmamamız gerekiyor. Burada önemli olan Bursaspor. Eğer ben zarar veriyorsam benim de gitmem gerekiyor. Ben bunu ortaya söylüyorum. Aykut ve Hasan’la bir ilgisi yok” ifadelerini kullandı.

'Ersun Yanal'dan çok şey öğrendim'

Son olarak Ersun Yanal’dan çok şey öğrendiğini belirten Özcan Bizati, "Ankaragücü, Gençlerbirliği ve A Milli Takım’daki oyunlarımıza gitmek istiyorum. Kafamda farklı formasyonlar da var. Sezon başı olsa güzel olurdu ama 21 günlük arada o konuyla ilgili elimden geleni yapacağım. Takım beni tanıyacak. Oynatmak istediğimiz oyunu anlayacak. İlk geldiğimde takımın morali düşüktü. Ama biz bunu düzelteceğiz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler