Ozan Tufan’ın transferine açıklık getirdiler

04.04.2021 - 17:27 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 17:31

Fenerbahçe haberleri… Son dönemde adı Ozan Tufan ile anılan Rus ekibi Spartak Moskova’nın yöneticisi Anton Fetisov transfer söylentileri hakkında konuştu. İşte detaylar…

Ozan Tufan’ın transferine açıklık getirdiler

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe ve A Milli Takım’da yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Ozan Tufan, Avrupa kulüplerinin de ilgi alanına girdi. Özellikle Rus ve İngiliz ekiplerinin transfer listesinde olduğu belirtilen orta saha oyuncusunu Spartak Moskova’nın da istediği ifade edilmişti. 

Rus basınına konuştu

Rus ekibinden konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Spartak Moskova Halkla İlişkiler Departmanı Direktörü Anton Fetisov, Ozan ile ilgilendikleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.
Ülkesinin basınından Sport24'e röportaj veren Rus yönetici böylece transfer söylentilerine nokta koymuş oldu. 

Premier Lig ekiplerinin de takibinde

Ozan’ın adı özellikle ocak ayındaki ara transfer döneminde Spartak Moskova ile anılmıştı. Sarı lacivertli futbolcuyla ayrıca Everton ve Crystal Palace gibi İngiltere Premier Lig ekiplerinin de takipte olduğu haberleri son dönemde sıkça yer almaya başladı.

İngilizlere göz kırptı

Nitekim başarılı orta saha oyuncusu da Milli Takım’da katıldığı basın toplantısında “Her futbolcunun hayali gibi yurt dışında ülkemi temsil etmek istiyorum. Tabii ki her futbolcunun hayali gibi benimki de yurt dışında kendimi gösterebilmek, oralarda ülkemi temsil edebilmek. Kendimi Premier Lig'de görmek istiyorum. İnşallah bu da en kısa sürede gerçekleşir" demişti.

Golleri ve düğünü ile çok konuşuldu

Milli forma altında Norveç’e 2 gol birden atarak Avrupa’nın dikkatini çeken Ozan Tufan, Fenerbahçe’de ise bu sezon 5 gol 6 asistle oynadı. Başarılı futbolcu geçtiğimiz hafta içinde nişanlısı Rojin Haspolatlı ile hayatını birleştirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler